نشریه هاآرتص در مطلبی با اشاره به پایان ۱۶ سال صدراعظمی آنگلا مرکل، به نگرانی‌های سران صهیونیست، پس از کناره گیری او از قدرت پرداخته است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه روزنامه هاآرتص، آنگلا مرکل که در طی ۱۶ سال صدراعظمی خود، آلمان را به بهترین دوست رژیم صهیونیستی در اروپا تبدیل کرده بود در حال کناره گیری از قدرت است و همین مسئله موجب تشدید نگرانی‌ها بین سران صهیونیست شده است.

مقامات رژیم صهیونیستی در سفر روز گذشته مرکل به سرزمین‌های اشغالی به دنبال این بودند که از این سفر نه برای خداحافظی بلکه برای اهداف دیگری بهره ببرند. رژیم صهیونیستی نگران آن است که جانشین آینده مرکل به اندازه او به امنیت این رژیم تعهدی نشان ندهد.

نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ابتدای جلسه کابینه با مرکل در هتل کینگ دیوید قدس اشغالی گفت «موارد زیادی برای گفتگو وجود دارد، از جمله حصول اطمینان از امنیت اسرائیل برای نسل‌های آینده.»

سوال اینجاست که در آخرین روز‌های صدراعظمی خود، مرکل دقیقاً چگونه می‌تواند به «نسل‌های آینده» رژیم صهیونیستی کمک کند؟

تا کنون منابع دولتی از ذکر دقیق موضوعات مورد بحث جلسه بنت و مرکل خودداری کرده اند.

گفتنی است با وجود اختلاف نظر‌ها در مورد موضوع هسته‌ای ایران، دو طرف در سال‌های اخیر معاملات دفاعی و رزمایش‌های نظامی مشترکی را انجام داده اند. مرکل همواره به رژیم صهیونیستی کمک کرده است، از تشویق دولت برای فروش زیردریایی‌ها و کشتی‌های موشک انداز گرفته تا محدود کردن معاملات دفاعی آلمان به رژیم صهیونیستی برای حفظ برتری نظامی این رژیم بر کشورهایی مانند مصر، قطر، عربستان و الجزایر.

در سفر روز گذشته مرکل، اعضای کابینه رژیم صهیونیستی از مرکل بابت ۱۶ سال صدراعظمی که طی آن روابط آن‌ها به اوج خود رسید تشکر کردند. بسیاری مرکل را بهترین دوست رژیم صهیونیستی در اروپا می‌دانند. وی در طول ۱۶ سال برای بهبود روابط با سران رژیم صهیونیستی تلاش بسیاری کرده است.

بنت در نشست کابینه به نقل از جمله‌ای که مرکل یکبار گفته بود می‌گوید: «امنیت اسرائیل بخشی از منافع ملی آلمان است.»

مرکل در این سفر عنوان کرد که هفته‌های آینده برای مذاکرات هسته‌ای ایران تعیین کننده خواهد بود.

رژیم صهیونیستی که پیش‌تر از احتیاط بایدن در مورد مسئله مذاکرات با ایران مایوس شده بود، اکنون با رفتن مرکل دچار نگرانی‌های شدید شده است.

اختلافات آلمان و رژیم صهیونیستی در نحوه برخورد با برنامه هسته‌ای ایران

با وجود همه نقاط مشترک، آلمان و رژیم صهیونیستی سالهاست که اختلافات عمیقی در نحوه برخورد با برنامه هسته‌ای ایران دارند. آلمان یکی از حامیان اصلی مذاکرات با ایران بود که همین امر منجر به امضای توافق هسته‌ای با شش قدرت جهانی در سال ۲۰۱۵ شد. امروز نیز آلمان از مذاکرات برای از سرگیری توافق حمایت می‌کند.

برخی صهیونیست‌ها برلین را متهم کرده اند که نه تنها به دلایل امنیتی بلکه به این دلیل که آلمان می‌تواند از مزایای اقتصادی بهره‌مند شود، خواهان توافق با ایران است.

اکنون این نگرانی‌ها در حال شدت گرفتن است. مرکل تا تشکیل دولت جدید در آلمان بر سر کار خواهد ماند. اولاف شولتز سوسیال دموکرات، که هنوز وزیر دارایی دوران مرکل است، جانشین وی خواهد بود. شولتز نیز مانند مرکل خواهان توافق هسته‌ای با ایران است. وی پیش‌تر به امنیت رژیم صهیونیستی متعهد شده است، اما هنوز برای این رژیم مشخص نیست که این تعهد به چه صورت و تا چه اندازه خواهد بود. اما صرف نظر از اینکه نخست وزیر بعدی آلمان کیست، تل آویو امیدوار است که خروج مرکل از قدرت موقتی باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۱۹ مهر ۱۴۰۰
آلمانها بر اساس یک داستان موهوم که صهیونیست ها بیشترین نقش را در ساختن آن دارند خودشان را بدهکار صهیونسیت ها می دانند و اتفاقی که اصل داستان زیر سوال است صهیونیست ها را طلبکار از تمام جهان کرده اند و شرم آور تر از همه اینکه برای جهانیان جا انداخته اند که جهان اسلام مشخصاً مردم مظلوم فلسطین موظف هستند هزینه جنایتی که بر فرض توسط هیتلر صورت گرفته باشد را تا ابد باید بپردازند کشورشان اشغال شود هر روز خانه هایشان بر سر شان ویران شود از تمام حقوق انسانی و شهروندی محروم شوند و جوانانشان جلو چشم مادرانشان به شهادت رسیده یا اسیر و زندانی شوند وووو
آخرین اخبار