سیجانی از الزام در ثبت اطلاعات واحد‌های تولیدی و صنعتی در سامانه جامع تجارت و انبار‌ها تا امروز بیستم مهرماه خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در راستای تسریع شفافیت زنجیره تامین کالا‌های بورسی گروه‌های تولیدی سیمان، فولاد، پتروشیمی و ... در سامانه جامع تجارت و رصدپذیر نمودن این کالا‌ها مقرر شده علاوه بر داشتن کد بورسی، ارائه کد نقش در سامانه تجارت الزامی شود و در غیر این صورت موضوع عرضه خارج از شبکه تلقی و از طریق مجاری ذیربط مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

او اضافه کرد: کلیه واحد‌های تولیدی و توزیعی استان قم در این خصوص باید تا تاریخ ۲۰ مهر ماه جاری نسبت به تکمیل کلیه اطلاعات درخواستی در سامانه شامل دریافت کد، نقش خرید، فروش، موجودی انبار و ... اقدام و مراتب برای ارائه گزارش به وزارتخانه منعکس شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم یادآور شد: در همین خصوص ثبت اطلاعات تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان سنگ آهن، کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی و شمش فولادی باید اطلاعات واحد‌های تولیدی و توزیعی خود را در سامانه جامع تجارت و انبار‌ها تا تاریخ مذکور ثبت کنند.

به گفته سیجانی، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان مقاطع فولادی مانند فولاد گرم، سرد، قلع اندود، گالوانیزه، تیرآهن، میلگرد، مفتول، نبشی، کلاف و ناودانی نیز مشمول الزام ثبت اطلاعات در سامانه تجارت و انبار‌ها هستند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت قم با اشاره به الزام ثبت اطلاعات واحد‌های تولید پودر شوینده و پوشک خردسال در سامانه جامع تجارت نیز تاکید کرد: اطلاعات هفتگی، میزان تولید، فروش، موجودی انبار، با توجه به شناسه‌های اختصاصی تعیین شده از تاریخ مذکور به بعد و با توجه به عدم همکاری برخی از واحد‌های تولیدی در این خصوص و به منظور جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای واحد‌های مذکور در تامین مواد اولیه اعم از تخصیص ارز و یا خرید از بورس کالا امکان فروش محصولات تولیدی هر واحد به عوامل توزیع و عرضه و از طرفی معطوف به تصمیمات جلسه هفتم مهرماه جاری در خصوص سامانه جامع تجارت مقرر شده است.

سیجانی تصریح کرد: این قبیل واحد‌های تولیدی موظف هستند نسبت به ثبت اطلاعات تولید و فروش به تفکیک خریداران و میزان موجودی کلیه انبار‌های خود به صورت هفتگی به صورت مستمر اقدام کنند.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحد‌های صنعتی قم فراتر از ۷۷ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.