محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اختلال در سامانههای الکترونیکی اظهار کرد: هیچ سامانهای بدون مشکل نمیشود.
او افزود: دانشجویان فقط ظاهر قضیه را میبینند، در واقع برخی از اختلالات سامانهای به علت مشکلات دادهای و بحثهای فنی است.
طهرانچی تصریح کرد: سامانه وادانا موفقترین سیستم آموزشی بوده که حدود ۵۰۰ هزار کلاس در آن به صورت یکپارچه برگزار شده است و امتحانات هم حدود ۳۰۰ هزار عدد بوده است که در مجموع ۶ میلیون کلاس را تجربه کردیم و با این زیر ساختی که در کشور وجود دارد نمره قبولی به دانشجویان میدهیم، اما نمره بالا هنوز کار دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره آمادگی دانشگاه برای آموزشهای حضوری گفت: بازگشایی حضوری به دو عامل بیرونی و داخلی بستگی دارد. عامل بیرونی یعنی اینکه دانشجویان دو دز واکسن را تزریق کنند تا محیطی فاقد از ویروس کرونا برای آنها مهیا شود.
طهرانچی اضافه کرد: از لحاظ عوامل داخلی امسال آمادگی کامل آموزشهای حضوری را از ۶ ماه گذشته داشته ایم و تمامی رستوران ها، خوابگاهها و حضور دانشجویان در دانشگاه را با اتخاذ برنامه ریزیهای مناسب کامل کرده ایم.
او ادامه داد: برنامه دانشگاه آزاد اسلامی به اینصورت است تا طبق روال اعلام شده کاملا آماده پذیرش حضوری دانشجویان در دانشگاه باشیم، همچنین بی صبرانه منتظر حضور آنها هستیم؛ چرا که دانشگاه با حضور دانشجو معنا پیدا میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: امیدواریم که بتوانیم مطابق اعلام وزارت علوم و ستاد ملی مقابله با کرونا؛ بازگشایی حضوری دانشگاهها از ۱۵ آبان برای دانشجویان کارشناسی و از همین روزها برای دانشجویان کارشناسی ارشد را محقق کنیم.
طهرانچی گفت: حدود یک سال و نیمی است که دانشجویان به صورت حضوری در محیط دانشگاه نبوده اند و هم اکنون آمادگی کامل را برای حضور آنها در دانشگاهها داریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از لحاظ درونی برای ۱۵ آبان در حال آمادگی ورود تمامی دانشجویان به دانشگاه هستیم، ضمن اینکه منتظر شیوه نامههای بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا هم برای این امر هستیم تا سلامت دانشجویان به خطر نیفتد.
بیشتر بخوانید
اجرای طرح حمایت از دانشجویان مادر در دانشگاه آزاد
انتهای پیام/
ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی
با سلام و عرض ادب
اینجانبان، جمعی از دانشجویان از شما درخواست داریم دستور فرمایید امتحانات پایانترم به صورت مجازی برگزار شود. در فرآیند انتخاب واحد ترم مهرماه، بیشتر دانشجویان با حساب کردن روی مجازی بودن کلاسها، به صورت بسیار پراکنده و نامنظم انتخاب واحد کردهاند و اگر کلاسها یا امتحانات حضوری شوند، با مشکلات بسیاری مواجه خواهند شد. بسیاری از دانشجویان، مقیم محل تحصیل خود نیستند و حضوری کردن دانشگاهها به منزله بازگرداندن آنها از محل زندگیشان است. همچنین وسایل نقلیه عمومی که بخش عمده رفتوآمد دانشجویان را عهدهدار است، با حضوری شدن امتحانات و کلاسها به شدت شلوغ و پرازدحام خواهد شد و این خود عامل شیوع ویروس ویروس منحوس در فصل پاییز میشود.
از طرفی کیفیت ضعیف آموزش، قطعی سیستم و اینترنت، عدم دسترسی مستقیم به استادان و همچنین منابع محدود، خود باعث کاهش چشمگیر سطح آموزش در کشور شده است. از شما درخواست داریم دستور فرمایید امتحانات ترم جاری، یعنی نیمسال اول ۱۴۰۰ نیز به صورت مجازی برگزار شود؛ زیرا کلاسهای آموزشی هم به صورت مجازی برگزار شدهاند و حضوری کردن امتحانات پایانترم کملطفی در حق دانشجویان است. حقیقتاً این درست نیست که در این وضعیت که هر یک از ما عزادار عزیزانمان هستیم، مجدداً دغدغه بیماری را داشته باشیم.
پیشاپیش از پیگیریهای شما سپاسگزاریم.