به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سیفالله تیزرو، مدیرکل شیلات و آبزیپروری استان اردبیل امروز در نشست با سرپرست فرمانداری خلخال گفت: در سالهای اخیر با فعال کردن ۳۰ طرح نیمهتمام آبزیپروری و یا راکد شیلات در استان ظرفیت تولید ماهی و آبزیان افزایش یافته است.
او با بیان اینکه استان اردبیل در حال حاضر واردکننده ماهی است و تولید این استان کفاف نیاز مردم این استان را نمیکند، افزود: تمام گونههای پرورش رایج ماهی در مراکز پرورش آبزیان استفاده شده که از قزلآلای رنگینکمان گرفته تا کپور و آمور گونههای مختلف ماهیان در این استان پرورش داده شده و به بازار مصرف میرسد.
تیزرو با اشاره اینکه در شمال استان رودخانه ارس و در جنوب این استان قزلاوزن از منابع مهم برای تولید ماهی بشمار میرود، گفت: پس از خوزستان بیشترین مراکز پرورش ماهیان گرمابی در استان اردبیل واقع شده و تلاش میکنیم با وزن مناسب این ماهیان را پرورش داده و روانه بازار مصرف کنیم.
مدیرکل شیلات و آبزیپروری استان اردبیل از پرورش گونه خاویاری در حاشیههای رود ارس و رودخانه قزلاوزن خبرداد و افزود: از پرورشدهندگان، سرمایهگذاران و تولیدکنندگان حمایتهای لازم انجام میشود.
او بیان کرد: در سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها سعی کردیم از منابع مختلف بانکی تسهیلات مناسبی را در اختیار پرورشدهندگان ماهی قرار دهیم که تسهیلات پرداختی از محل منابع کمیته امداد و بنیاد علوی به صورت چهار درصد بوده و در سایر منابع نیز پرداختیها با سود ۱۵ تا ۱۸ درصد اتفاق افتاده است.
تیزرو در ادامه به منابع آبی مناسب در استان و ایجاد استخرهای دومنظوره برای پرورش ماهیان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به ازای هر تن تولید ماهی هشت میلیارد ریال تا ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی نیاز است تا سرمایهگذاران بتوانند به فعالیتهای خود در بخش پرورش ماهی و آبزیان ادامه دهند.
انتهای پیام/ع