به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رضا نقی زاده رییس اداره امور عشایری شاهرود افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت نصب دکل و آنتنها را در منطقه خارتوران انجام داده و به روز رسانی تجهیزات لازم را پیگیر است.
به گفته او بزرگترین کانون عشایری استان سمنان در منطقه رضا آباد خارتوران ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه گردشگری عشایری دارد.
رییس اداره امور عشایری شاهرود اظهار داشت: طایفه «چوداری» رضا آباد خارتوران با ۷۰ خانوار بزرگترین کانون عشایری استان سمنان است.
فقدان آنتن دهی تلفن همراه در این منطقه مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد میکند.
تسریع در اعلام وضعیتهای غیر مترقبه، استفاده کودکان عشایر از امکانات آموزش غیر حضوری، درخواست کمک از اورژانس و موارد دیگر از دلایل سرعت بخشیدن به آنتن دهی تلفن همراه است.
بنابه گفته یکی از اهالی روستای نور بیارجمند، هفته گذشته یکی از اهالی نیاز شدید به خدمات درمانی داشت که به همین دلیل امکان ارتباط با اورژانس هوایی شاهرود ممکن نشد.
از آن جا که نزدیکترین درمانگاه بیارجمند با این روستا بیش از ۷۰ کیلومتر فاصله داشت و با توجه به راههای نامناسب، تا رسیدن به درمانگاه مزبور بیمار فوت کرد.
نقی زاده یکی از مهمترین عوامل موثر در توسعه معیشت پایدار عشایر را توجه ویژه به گردشگری، کشاورزی و کشت گیاهان دارویی دانست که باعث اقبال عمومی بیشتر جوانان در حوزه عشایری و ماندگاری در منطقه، پاسداری از آداب، رسوم و درآمدزایی این قشر جامعه خواهد شد.
او با بیان اینکه ۶۰۰ سامانه عرفی عشایری در شهرستان شاهرود با راههای دسترسی مرتبط هستند گفت: نیمی از راههای عشایری استان سمنان در شاهرود واقع است.
انتهای پیام/ح