اسدی دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اعتراض دانشجویان دانشگاه تهران نسبت به وضعیت خوابگاهها اظهار کرد: دانشگاه تهران موظف است تا به دانشجویان ارشد ا هر مقطع دیگری که در حال نوشتن پروپوزال هستند خوابگاه اختصاص دهد.
او افزود: با ارسال نامهای به دانشگاه خواستار این موضوع شده ایم و معاونت آموزشی آن را تایید کرده است، اما از نظر معاونت دانشجویی به مشکل خورده ایم و آنها با اختصاص خوابگاه به دانشجویان موافقت نمیکنند و با ادامه یافتن این موضوع و بدتر شدن شرایط درخواستهای ما هم القا خواهند شد.
اسدی تصریح کرد: دکتر حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران هر زمانی که حالشان خوب باشد خوابگاه به دانشجو اختصاص میدهد و اگر حالش بد باشد دیگر خبری از این قضیه نخواهد بود، در صورتی که خوابگاه بحث است و دانشجویان رشتههایی که دروس عملی دارند مانند: رشتههای تربیت بدنی یا هنرهای زیبا و موسیقی باید از دانشگاه خوابگاه بگیرند و امکان نمره قبولی در این رشتهها با آموزشهای مجازی نخواهد بود.
دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران ادامه داد: دانشگاه تربیت بدنی شبیه مهدکودک شده است، در صورتی که دانشجویان باید در اولویت قرار بگیرند. همچنین، کمیت و کیفیت غذاهای دانشگاه تهران هم دچار مشکل شده است. برای مثال، در غذاها زباله پیدا کرده ایم و حتی تاریخ انقضای آنها هم گذشته است.
اسدی با بیان اینکه در چارت برنامه غذایی لوبیا پلو با گوشت نوشته شده بود، اما لوبیا پلوی خالی به ما اختصاص دادند، تاکید کرد: با فرا رسیدن فصل سرما امکان ارائه غذای سرد به دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران وجود دارد، در صورتی که باید تمهیدات لازم برای ساماندهی به این موضوع اندیشیده شود. مدیریت فعلی دانشگاه تهران در زمینه دانشجویی پشت میز نشینی است که تا آیندهای نزدیک صد درصد با این نوع مدیریت مسئولان، حتما با بحران غذا مواجه خواهیم شد، هر چند دکتر حبیبا از نظر اجرایی قانونمند هستند، اما در زمینه ارتباط با دانشجو عملکرد قوی ندارند.
او گفت: دانشجویان دانشگاه تهرانی قصد تجمع و اعتراض نسبت به کیفیت و قیمت غذاها داشتند، اما حراست مانع آنها شد و پیگیری این موضوع را در اولویت برنامههای خود ذکر کرد، اما فعلا خبری از بهبود آن نیست. این قضیه مشکل جدی است که با تغییر مدیریت و معاونت دانشجویی حتما رفع خواهد شد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران اضافه کرد: در بحث آموزش دانلود فیلمهای ضبط شده و نظارت بر فعالیت و عملکرد اعضای هیئت علمی بر عهده ماست که دکتر مقیمی سرپرست دانشگاه تهران خواستار تغییر سرفصلهای دروس دانشگاهی شده است.
اسدی تاکید کرد: معاونت دانشجویی در دانشگاه باید بیشترین تعامل و ارتباط را با دانشجو داشته باشد، اما معاونت دانشجویی دانشگاه تهران کاملا نسبت به شورای صنفی بی اهمیت است و در هیچ زمینهای ما را قبول ندارد و تعاملی با دانشجویان ندارد؛ بنابراین عملکرد فعلی معاونت دانشجویی دانشگاه تهران کاملا با اعتراضات زیادی رو به روست و ما خواستار تغییر مسئولان این حوزه هستیم تا بتوانیم مشکلات و معضلات دانشجویان را ساماندهی کنیم؛ بنابراین تمامی دانشجویان مشتاق به تغییر دکتر حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران هستند.
انتهای پیام/