مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از امداد رسانی به ۵ هزار و ۲۴۰ آسیب دیده از زلزله در اندیکا خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: حاصل تلاش‌های شبانه روزی نجاتگران جمعیت هلال احمر تا کنون ادادرسانی به ۵هزار و ۲۴۰ آسیب دیده از زلزله در این مناطق بوده است، ولی با توجه به اینکه منطقه دارای بافت عشایری است واین امکان وجود دارد که هنوز تعدادی از عشایر در حال بازگشت از ییلاق باشند با همکاری دهیاران و بخشداران امکانی برای ارائه خدمات امدادی به این قشر (لکه گیری موارد امدادرسانی نشده) در نظر گرفته شد.

او افزود: این امداد رسانی‌ها در سه قالب توزیع -اقلام زیستی نظیر چادر اسکان، پتو، موکت، ست ظروف، والور، فانوس، نایلون پوششی و بشکه‌های نگهداری آب -بسته‌های غذایی شامل برنج، حبوبات، کنسروجات، چای، قند و شکر و - اقلام بهداشتی از جمله صابون، پودر لباسشویی و دیگر اقلام بهداشتی در حال انجام است.

خدادادی بیان داشت: چندین سورتی پرواز نیز توسط دو بالگرد امدادی این جمعیت در روند امداد رسانی به روستا‌های صعب العبور و متأثر از زلزله اندیکا نقش موثری داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: نگاه جمعیت هلال احمر استان به محرومیت زدایی که از سال‌های گذشته نیز صورت پذیرفته و جلب مشارکت‌های مردمی در کمک رسانی به اهالی مناطق کم برخوردار و تقویت فعالیت‌های محرومیت‌زدایی در این مناطق ضرورت دارد.

این مقام مسئول گفت: این جمعیت با اعلام کد #۶۱۱۱۲ و یا شماره کارت ۹۹۹۶-۹۹۹۹-۳۳۷۹-۶۱۰۴ پویش همدلی و مهربانی جهت دریافت کمک‌های مردمی به زلزله زدگان شهرستان اندیکا را راه اندازی کرده است و از خیرین دعوت می‌شود با پیوستن در این پویش در این امر خداپسندانه و بشردوستانه شریک و سهیم شوند.

او در ادامه نیز بر توانمند سازی اقشار ساکن در این مناطق و محرومیت زدایی با بهره گیری از خانه‌های هلال جهت توزیع عادلانه و دقیق اقلام اهدایی تاکید کرد و افزود: این امر نیازمند شکل گیری و توسعه خانه‌های هلال است هرچند که تعدادی از این خانه‌ها در مناطق تحت تأثیر موجود است، ولی این تعداد کافی نیست و لازم است با همکاری دهیاری ها، شورا‌های روستا‌ها و بخشداران تعداد خانه‌های هلال افزایش یابد.

خدادادی تصریح کرد:نقش خانه‌های هلال به ویژه در زمینه‌های آموزش‌های پیشگیرانه و امدادی به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوادث، کاهش سطح خطر پذیری و افزایش تاب آوری بسیار حائز اهمیت است.

این مقام مسئول اظهار داشت: در شرایط حال حاضر تهدیداتی از قبیل پوشش آنتن دهی، تامین آب شرب، احداث مسیر‌های دسترسی مناسب، نبود سرپناه مناسب و یا عدم استحکام کافی آن‌ها در بارندگی‌های پیش رو و پس لرزه‌ها به ویژه برای گروه‌های آسیب پذیر از جمله سالمندان و کودکان، نیاز به علوفه و سیستم‌های گرمایشی وجود دارد که شناسایی شده و امید است با همکاری مجموعه‌های مختلف و خیرین با برنامه‌ریزی و پرهیز از موازی کاری در قرارگاه امدادرسانی تشکیل شده نسبت به مرتفع نمودن آن‌ها اقدام شود. جمعیت هلال احمر در این خصوص نیز با تسهیل گری میتواند زمینه هدایت و ورود نیرو‌های جهادی و خیرین را به منظور انسجام بیشتر و هدفمندتر و توزیع اقلام از طریق خانه‌های هلال را فراهم کند.

انتهای پیام/م

برچسب ها: هلال احمر ، زمین لرزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار