به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علیزاده رئیس اتحادیه نانوایان استان کرمانشاه ،به دنبال گلهمندی و سردرگمی برخی از همشهریان در رابطه با ساعت کاری نانوایان که معمولا یک شیفت و تا ظهرها کار میکنند، گفت :سهمیه نانواییهای آزادپز روزانه ۵ تا ۷ کیسه است و براساس ساعت کار هر کیسه آرد یک ساعت برای پخت زمان میبرد، به همین خاطر بعضی از نانواییها با کمبود سهمیه مواجه میشوند.
او افزود: برای افزایش سهمیه نانواییها باید قانون اصلاح شود.
علیزاده بیان داشت: استان کرمانشاه ۲ هزار و ۲۰۰ خبازی فعال دارد که یکهزار و ۶۰۰ خبازی یارانه دولتی میگیرند و مابقی آزادپز هستند و ۱۴ کارخانه آرد با تکنولوژی روز نیز آرد مورد نیاز استان را تأمین میکنند.
گفتنی است: مشکلات نانواییها به این مورد ختم نمیشود، پایین بودن کیفیت نان، کمبود سهمیه آرد و وجود مشکلات بهداشتی در میان ضعف نظارت از دیگر مشکلاتی است که در برخی نانواییهای سطح شهر، چالشهای گستردهای را برای شهروندان برای تهیه نان خالی ایجاد کرده است.
انتهای پیام/ق