به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره پویش جهادی شهروندان تهرانی اظهار کرد: ما در دوره جدید مدیریت شهری رویکرد جدیدی را شروع کردیم و شهردار تهران خدماتی بابت واکسیناسیون شهروندان ارائه داده است.
وی ادامه داد: در تاریخ ۱ مهر ماه دو میلیون واکسن به مراکزی که شهرداری کمک کرده بود، تزریق شد؛ بنابراین از تاریخ ۱ مهر ماه شهردار تهران تصمیم گرفت که پای کار بیاید و تمامی امکاناتش را در جهت تامین نیروی انسانی و امکانات مورد نیاز واکسیناسیون شهروندان تامین کند.
نصیری با بیان اینکه روز جمعه ۱ مهر ماه ۲۶ مرکز را افتتاح کردیم، افزود: ۱۳ مرکز ثابت را افتتاح کردیم که به نام شهر واکسن گذاشته شد همچنین ۱۰ خودروی ون قرار داده شد و این خودروها به کسانی اختصاص داشت که جزو گروههای آسیب پذیر بودند همچنین معتادان، کارتن خواب ها، کودکان کار و حاشیه نشینها هم جزو کسانی بودند که میتوانستند از این خدمات استفاده کنند.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره مرحله دوم این پویش جهادی بیان کرد: باتوجه به اینکه استقبال خوبی از استفاده از خدمات ونها شد، تعداد این ونها دوبرابر مورد نیاز شد همچنین بنا است اگر شهروندان، شخص معلول یا ناتوانی در خانه دارند، با شماره گیری سامانه ۱۳۷ خدمات مربوط به واکسیناسیون را درب منزل دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه استقبال شایستهای از مراکز ثابت و خودرویی نشد اظهار کرد: تعدادی از ظرفیت این مراکز کاهش دادیم و تعدادی از اآنها هم تعطیل کردیم از طرفی روز پنج شنبه با حضور شهردار تهران ۲۲ اتوبوس زندگی و ۲۲ ایستگاه مترو افتتاح کردیم همچنین ۲۲۰ مسجد را در این پویش ۲۲ روزه افتتاح کردیم.
نصیری درباره خدمات دهی درمانگاههای شهرداری تهران گفت: درمانگاههای شهرداری تهران همچنان در حال خدمت شهروندان هست و تعداد قابل توجهای از مراکز واکسیناسیون در سطح شهر وجود دارد که لازم نیست شهروندی به دنبال مرکز واکسن بگردد.
انتهای پیام/