به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از hindustantimes، تلفنهای هوشمند، در طول چند سال گذشته، به ویژه پس از همه گیری کرونا، به یکی از بزرگترین و مهمترین اجزای زندگی ما تبدیل شده اند. آنها نه تنها به ما در برقراری ارتباط با خانواده، دوستان و همکاران از طریق تماسهای صوتی یا تصویری و یا ارسال پیامها کمک میکنند، بلکه به لطف پیشرفتهایی که فناوری تلفن همراه در طول این سالها ایجاد کرده باعث تسهیل بسیاری دیگر از کارهای روزمره ما نیز شده اند.به گونهای که با لمس چندباره صفحه میتوان فعالیتهای مختلف مربوط به کار، خرید، مطالعه و سرگرمی را انجام داد.
برخی از اوقات اما ممکن است تلفنی ویروسی شود و عملکرد آن تحت تاثیر قرار بگیرد، بنابراین، اگر تلفن شما به مشکلات ویروسی دچار شده است، باید به دنبال راه حلی باشید تا قبل از رخ دادن ضررهای بزرگتر مشکل را حل کنید.
بیشتر بخوانید
خدمات مفیدی که تلفنهای همراه ارائه میدهند، آنها را مورد هدف هکرها و کلاهبرداران قرار داده است تا با استفاده از کدهای مخرب مانند ویروس یا تروجان برای حمله به کاربران استفاده کنند.
مواردی وجود دارد که میتوانید به عنوان یک سری قاعده رعایت کرده و از ورود ویروس یا بدافزار به گوشی هوشمند خود جلوگیری کنید. به عنوان مثال، کاربران میتوانند برنامههای معتبر را از منابع تأیید شده مانند پلی استور گوگل یا App Store دانلود کنند. همچنین میتوانند درمورد مجوزهایی که این برنامهها میخواهند دریافت کنند مراقب باشند و قبل از دانلود هر برنامه، نظرات دیگر کاربران را هم بخوانند.
علیرغم پیروی از بهترین شیوهها و رعایت تمام اقدامات احتیاطی مناسب، ممکن است ویروس یا بدافزار به طور مخفیانه وارد تلفن هوشمند شما شود:
انتهای پیام/