رئیس خانه خلاق اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین رویکرد‌هایی که به تازگی در کشور شکل گرفته، ترویج فرهنگ ایرانی به وسیله فناوری و نوآوری است.

سعید کیانی پور، رئیس خانه خلاق اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تلفیق فرهنگ و فناوری اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین رویکرد‌هایی که به تازگی در کشور شکل گرفته، ترویج فرهنگ ایرانی به وسیله فناوری و نوآوری است به شکلی که این دو فرآیند با یکدیگر ادغام می‌شوند و یک هدف واحد را دنبال می‌کنند.

او افزود: این روز‌ها در کشور‌های توسعه یافته برای تولید محصول فناورانه از فرهنگ و تاریخ آن کشور الهام گرفته می‌شود تا با صادرات این محصولات به سراسر جهان، فرهنگ آن‌ها نیز به نوعی صادر می‌شود.

رئیس خانه خلاق اصفهان بیان کرد: پس ما هم در ایران اگر به دنبال صادرات فرهنگ و تاریخ ایرانی به سراسر جهان هستیم، باید فناوری‌ها و نوآوری‌های جدید را وارد این معقوله کنیم تا با کمک یکدیگر بتوانند به این مهم دست پیدا کنند.

کیانی پور ادامه داد: سال گذشته بیش از ۵۳۰ میلیارد دلار گردش مالی در جهان به واسطه تولید و فروش صنایع دستی ایجاد شده است، اما سهم ایران از این مبلغ در حدود ۴۰۰ میلیون دلار بوده است، در حالیکه یک سوم طراحی و تولید تمام صنایع دستی جهان، در ایران انجام می‌گیرد.

او تصریح کرد: به همین جهت به فکر ایجاد مکان‌هایی به نام خانه‌های خلاق افتاده ایم که بزرگ‌ترین آن در استان اصفهان قرار دارد و اقداماتی مانند طراحی، تولید، فروش، بازاریابی و صادرات صنایع دستی و محصولات فرهنگی در آن‌ها انجام می‌گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۸ اسفند ۱۴۰۲
در نظام مقدس اسلامی، شعارها و ادعاها، مصلحانه و امیدوارکننده، اما اعمال مفسدانه و ناامید کننده است و رهبری و دولت و مجلس و قاضی و پلیس و کارمند عملکرد غیرقابل قبول دارند و بازار و مشاغل ازاد با انواع منکرات و رفتارهای اهریمنی به گسترش فساد دامن میزنند. تولید کننده های خودروهای داخلی هر روز بر قیمتها افزوده و از کیفیت می کاهند به هموطنان خیانت میکنند. ذات اهریمنی ایرانیها جز با اتش دوزخ اصلاح نمیشود و ترویج افکار و سیاستهای ایرانی عامل سقوط جهان خواهد بود.