مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت:در حال حاضر در اکثر نقاط شهری و روستایی زیرساخت‌های ADSL ایجاد شده است و هم‌اکنون تعداد ۱۳۰ هزار و ۴۵۶ پورت ADSL در استان به مشتریان واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه در شرایط فعلی و به واسطه اپیدمی کرونا در جامعه نیاز مردم و مشتریان به بستر‌های دیتا گسترش و افزایش یافته است، اظهار کرد: در همین راستا و به منظور ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات و سرویس‌های ADSL در استان اقدامات توسعه‌ایی و تامین تجهیزات لازم صورت گرفته است.

حکمت عنوان کرد: تامین و افزایش پهنای باند اینترنت، ارتقا بستر و ظرفیت‌های انتقال با استفاده از تکنولوژی‌های روز، توسعه ظرفیت UP LINK، افزایش پورت‌های ADSL به تعداد چشمگیر، نصب و راه اندازی سوییچ و افزایش ظرفیت سامانه BRAS و ... از اقدامات انجام شده در سطح استان است.

او به میزان اعتبارات هزینه شده برای ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات سرویس ADSL با هدف رفع نیاز‌های مشتریان در این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: رضایت‌مندی مشتریان از خدمات قابل ارائه در بستر دیتا مهم‌ترین دستاورد برای مجموعه تلقی می‌شود که خوشبختانه این مهم با تلاش همکاران محقق شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تعداد پورت‌های منصوبه در استان را ۱۷۱ هزار و ۵۰۰ مورد اعلام کرد و افزود: از این رقم، تعداد ۱۳۰ هزار و ۴۵۶ پورت به متقضایان ساکن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

حکمت ضمن تشریح دیگر برنامه‌های اجرا شده در این حوزه تصریح کرد: تحقق برنامه‌های دایری ناخالص ADSL استان از ابتدای امسال ۱۰۱ درصد است.

او با بیان این مطلب که شرایط واگذاری پورت‌های جدید به متقاضیان در استان فراهم است، اضافه کرد: متقاضیان می‌توانند جهت خرید سرویس ADSL به مراکز و دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه نمایند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: سرویس‌های متنوع با حجم و سرعت‌های مختلف با ویژگی حق انتخاب در راستای ارائه به مشتریان تعریف شده است.

حکمت به اقدامات صورت گرفته در نقاط روستایی برای ایجاد و توسعه پورت‌های ADSL اشاره و بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۵۴۹ روستا از خدمات و سرویس‌های اینترنت پرسرعت مخابرات بهره‌مند هستند.

او با اعلام اینکه ارائه خدماتِ همسان بر بستر‌های مخابراتی در نقاط روستایی یکی از استراتژی‌های مخابرات منطقه است گفت: تحقق این مساله به منظور توسعه زیرساخت‌های اقتصادی در نقاط روستایی، افزایش سطح آگاهی، فراهم نمودن شرایط برای افزایش سرعت دسترسی به محتوا‌های موجود در فضای مجازی برای روستا نشینان، کاهش پدیده مهاجرت و... در دستور کار ما قرار دارد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار