به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه ساوارین گوشت فرانسوی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
پنیر خامهای 130 گرم، تخم مرغ 4 عدد، آرد 130 گرم، کره 100 گرم، سس سفید 2 قاشق سوپ خوری، بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری، زیتون سیاه و سبز 2 قاشق سوپ خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم جهت تهیه رویه ساوارین عبارتند از :
گوشت چرخ کرده 200 گرم، رب 1 قاشق عذاخوری، پیاز خرد شده 1 عدد، ذرت 3 قاشق سوپ خوری، فلفل دلمهای نگینی 3 قاشق سوپ خوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ساوارین گوشت فرانسوی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/