طرز تهیه ساوارین گوشت فرانسوی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه ساوارین گوشت فرانسوی را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه ساوارین گوشت فرانسوی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

پنیر خامه‌ای 130 گرم، تخم مرغ 4 عدد، آرد 130 گرم، کره 100 گرم، سس سفید 2 قاشق سوپ خوری، بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری، زیتون سیاه و سبز 2 قاشق سوپ خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم جهت تهیه رویه ساوارین عبارتند از :

گوشت چرخ کرده 200 گرم، رب 1 قاشق عذاخوری، پیاز خرد شده 1 عدد، ذرت 3 قاشق سوپ خوری، فلفل دلمه‌ای نگینی 3 قاشق سوپ خوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ساوارین گوشت فرانسوی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.