به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، مسعود بارانی، معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره به برداشت ماهیان خاویاری از مزارع استان گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال ۲۰ تن ماهی خاویاری در هرمزگان تولید میشود که سه تن بیشتر از پارسال است.
بارانی افزود: اکنون ۱۵ مزرعه پرورش ماهیهای خاویاری در استان فعال است.
او گفت: تا پایان سال نیز یک مزرعه دیگر به ظرفیت ۵۰ تن ماهی خاویاری با ۳۰ استخر به بهره برداری میرسد.
بیشتر بخوانید
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان گفت: اکنون مزارع پرورش ماهی خاویاری در شهرستانهای رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس واقع است.
بارانی افزود: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی استان، ماهیهای خاویاری تاکنون رشد مناسبی داشته اند.
او گفت: پرورش ماهیهای خاویاری صنعتی جدید در استان است که از سال ۹۵ کار خود را آغاز کرده است.
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان گفت: ماهیهای خاویاری که در استان پرورش داده میشود از گونه فیل ماهی، اوزون برون و سیبری هستند.
رئیس اداره آبهای داخلی و سایر آبزیان اداره کل شیلات استان گفت: ماهیهای خاویاری زمانی که به وزن ۳ کیلو و سن بالای دو سال برسند میتوان از گوشت آن استفاده کرد.
سیروس برازنده افزود: وقتی هم که سن ماهیان به بیش از ۸ رسید از خاویار آنها استفاده میشود.
انتهای پیام/ع