به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن محور رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد گفت: این ارزیابی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب طرح اعتبار بخشی بیمارستانهای کشور در ۲ مرحله طی ۲ سال گذشته انجام شده است و بیمارستان رضوی وابسته به آستان قدس رضوی با امتیاز ۹۴.۸۴ درصد رتبه عالی را کسب کرده است.
او افزود: در این ارزیابی، هشت بیمارستان، رتبه عالی را کسب کردند که ۶ بیمارستان از این تعداد دولتی بودهاند و ۲ بیمارستان از جمله بیمارستان رضوی خصوصی و غیر دانشگاهی هستند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد گفت: ارزیابی انجام شده در ۱۹ محور نظیر مدیریت کیفیت، خدمات پرستاری، بهداشت محیط، تجهیزات پزشکی، مدیریت پیشگیری از عفونت، مراقبت مادر و نوزاد، مدیریت دارو، تصویر برداری، طب انتقال خون، خدمات آزمایشگاهی، مدیریت خدمات سرپایی و احترام به حقوق دیگران انجام شده است.
محور بیان کرد: دریافت لوح بیمارستان عاری از دخانیات و لوح سبز محیط زیست ویژه کنترل عفونت و بهداشت از دستاوردهای منحصر به فرد بیمارستان رضوی در سطح کشور به شمار میرود.
او تصریح کرد: این بیمارستان وابسته به آستان قدس رضوی با ۳۲۰ تخت مصوب در فضایی به مساحت ۳۹ هکتار در ۲ مجموعه ساختمانی از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد با اشاره به اقدامات این بیمارستان در ۲ سال اخیر تاکید کرد: راهاندازی ۱۱ اتاق عمل مجهز و زیبا، راه اندازی هشت واحد دندانپزشکی، هفت تخت دیالیز، توسعه بخشهای دارویی، تولید هفت رادیو دارو، راهاندازی مرکز مهارتی و آموزش حرفهای برای تربیت نیرو در رشته فلوشیپ معادل فوق تخصصی، آغاز عملیات ساخت پارکینگ طبقاتی و برپایی ۱۸ وبینار پزشکی در سطح ملی و بینالمللی از جمله این اقدامات بوده است.
محور اظهار کرد: هماکنون تمام خدمات درمانی که در ایران و دنیا ارائه میشود در بیمارستان رضوی با بهترین تجهیزات و امکانات قابل ارائه است و فقط این بیمارستان بخش پیوند مو برای پذیرش بیماران گردشگر سلامت را ندارد.
او افزود: در دوران کرونا این بیمارستان از بابت همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نظر درمان بیماران غیر کرونایی و کمک به درمان بیماران کرونایی از هیچ تلاشی دریغ نکرده و تمام دستورالعملهای ارائه شده را اجرا نموده است.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد ادامه داد: این بیمارستان هم اکنون با هم شرکتهای بیمهای در قالب بیمه پایه و مکمل قرارداد دارد و از بابت پوشش بیمهای بیماران مراجعه کننده هیچ مشکلی وجود ندارد.
محور بیان کرد: ۶۰ موسسه و سازمان بیمهگر نظیر بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی، بیمه جانبازان و بیمه ارتش با بیمارستان فوق تخصصی رضوی قرارداد دارند.
او تصریح کرد: با کمال تاسف برخی به علت رقابتهای ناسالم ایجاد شده، بر این تصورند که بیمارستان رضوی برای افراد با تمکن مالی خدمات میدهد در حالی که دریافت هزینه درمانی در این بیمارستان بر اساس تعرفه سایر بیمارستانهای خصوصی انجام میشود.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد تاکید کرد: این درحالی است که سالانه مبلغ حدود ۷۰ میلیارد ریال بابت هزینه درمان بیمارانی که مشکل پرداخت هزینه دارند از سوی مددکاری بیمارستان تخفیف و به بیماران کمک میشود.
کامبیز توتونچی معاون درمان بیمارستان رضوی مشهد هم با اشاره به اقدامات این بیمارستان در دوران کرونا گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از هفت هزار و ۳۰۰ بیمار سرپایی و ۲ هزار بیمار بستری کرونایی در بیمارستان رضوی تحت معالجه و درمان قرار گرفتند
او افزود: در دوران کرونا هیچ محدودیتی از بابت پذیرش بیماران کرونایی نداشتیم و از سوی دیگر این بیمارستان با وجود این که به بیماران کرونایی خدمات میداد به عنوان مرکز درمانی پاک برای بیماران غیر کرونایی هم فعالیت میکرد چرا که ورودیها و ارائه خدمات به بیماران بستری و سرپایی بیماران کرونایی و غیر کرونایی به صورت جدا و مستقل بود.
معاون درمان بیمارستان رضوی مشهد ادامه داد: در موج پنجم کرونا ۱۰۰ تخت توسط بیمارستان رضوی برای بیماران کرونایی اختصاصی یافت و همچنین روزانه ۳۰۰ بیمار سرپایی برای دریافت رمدسیویر به این بیمارستان مراجعه کرده و ۳۲۰ سی. تی. اسکن ریه در شبانه روز در این بیمارستان انجام میشد.
انتهای پیام//ا.د