مسوول اداره نظارت بر بهداشت موادغذایی و فرآورده‌های خام دامی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از هشت هزار عملیات نظارت بهداشتی بر روند نگهداری، تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی استان طی نیمه ال سال انجام شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، حمید جانفدا  مسئول اداره نظارت بر بهداشت موادغذایی و فرآورده‌های خام دامی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان  اظهارداشت: انجام و اعمال نظارت‌های بهداشتی و شرعی در تمامی مراحل تولید، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی در جامعه از وظایف اصلی و کلیدی دامپزشکی بویژه در راستای تحقق شعار «غذای سالم از مزرعه تا سفره» است، در واقع سلامت محصولات تولیدی نیازمند نظارت و بررسی کارشناسان و متخصصان دامپزشکی است.

وی افزود: در این راستا، از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۴ هزار مورد (راس، نفر، لاشه) دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌های دام سیستان و بلوچستان و همچنین بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های طیور استان مورد بازدید و بررسی قرار گرفتند که موارد غیرمصرف انسانی و ناسالم حدود ۱۹۰ کیلوگرم گوشت در کشتارگاه‌های دام و نزدیک به ۹ هزار قطعه مرغ غیر بهداشتی نیز از چرخه تولید و مصرف حذف و معدوم شده است.

مسئول اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: ادامه روند نظارت بهداشتی دامپزشکی پس از بازدید از مراحل تولید در کشتارگاه ها، به بازدید و بررسی از روند و شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی تولید شده در مراکز فروش، قصابی ها، فروشگاه‌ها و رستوران‌ها است که در این مرحله نیز در نیمه ابتدایی امسال بیش از هشت هزار مورد بازدید در سطح استان انجام و بیش از ۱۰ تن فرآورده خام ناسالم و غیربهداشتی از چرخه مصرف خارج و موارد تخلف و شخص خاطی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار