به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سعید فردینفرمدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای شروع واکسیناسیون تاکنون حدود چهار میلیون و ۲۱۸ هزار دُز واکسن کرونا به افراد بالای ۱۲ سال در مناطق زیرپوشش این دانشگاه تزریق شده که از این تعداد ۲ میلیون و ۹۲۰ هزار دُز مربوط به نوبت اول و بقیه مربوط به نوبت دوم بوده است.
او با بیان اینکه در مرحله دوم واکسیناسیون گروه سنی بالای ۱۲ سال نیز حدود ۳۲ درصد افراد واکسینه شدهاند افزود: در مرحله اول واکسیناسیون گروه سنی بالای ۱۸ سال حدود ۷۴ درصد و در مرحله دوم واکسیناسیون حدود ۳۶ درصد این گروه واکسینه شدهاند.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مرحله لکهگیری سالمندان و دیگر گروههای سنی که هنوز نسبت به دریافت واکسن کرونا اقدام نکردهاند همچنان در حال انجام است ادامه داد: توصیه اکید ما به تمامی افراد واجد شرایط که هنوز نسبت به دریافت واکسن کرونا اقدام نکردهاند این است که هرچه سریعتر برای حفظ سلامت خود و اطرافیانشان نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
فردین فر بیان کرد: در حال حاضر واکسنهای اسپوتنیک، سینوفارم و برکت در مراکز واکسیناسیون کرونا به گروههای هدف تزریق میشود، ضمن اینکه تزریق داوطلبانه واکسن فخرا هم آغاز شده و کسانی که تمایل به دریافت این واکسن دارند میتوانند به مرکز واکسیناسیون الغدیر در منطقه پنج مشهد مراجعه کنند.
او تصریح کرد: واکسن فخرا همانند واکسن برکت در گام نخست به صورت آزمایشی وارد چرخه واکسیناسیون شده و پس از اتمام مطالعات، همچون واکسن برکت به صورت گسترده وارد چرخه تزریق خواهد شد.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی واکسنهای مصرفی در ایران مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و جای هیچگونه نگرانی در این خصوص نیست تاکید کرد: گرچه در حال حاضر چهار نوع واکسن در حال تزریق است، اما توصیه ما به مردم این است که منتظر ورود نوع خاص واکسن نباشند و بهترین نوع واکسن را در دسترسترین واکسن بدانند.
انتهای پیام//ا.د