به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین افلاکیفرد رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس در آیین استقبال از نو دانشجو معلمان این دانشگاه، گفت: زمانی آخرین رتبههای کنکور وارد این دانشگاه میشدند و اگرچه امروز این بینش تغییر کرده، اما همچنان انتظار داریم نخبههای علاقمند وارد نظام تعلیم و تربیت شوند.
او با بیان اینکه حاصل تعلیم و تربیت ماندگار است، عنوان کرد: معلم نمیتواند بدون دغدغه دانش آموز و رفع مشکلات جامعه باشد.
افلاکی فرد خطاب به دانش آموزان جدید الورود دانشگاه فرهنگیان، افزود: در مسیری قرار گرفتهاید که راه علم و دانش است و هرچه آموختهها افزایش یابد، فردا کاربردیتر میشوند و میتوان آن را انتقال داد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس همچنین این دانشگاه را، دانشگاهی راهبردی ذکر کرد و افزود: در سال ٩٧ مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان تهران صحبت کردند و اگر توصیه ایشان نبود امروز وضعیت است دانشگاه تغییری نکرده بود؛ بسیاری از پیشکسوتان تلاش کردند تا این دانشگاه بماند.
افلاکیفرد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امسال فارس بیش از ١٢ هزار معلم کمبود دارد، گفت: مقصر این موضوع مدیران ارشدی است که سالهای وزیر و معاون وزیر بودند، اما برای تربیت نیروی انسانی برنامهریزی نکردند.
او با بیان اینکه تلاش خواهیم کرد تا با استفاده از دانشجویان سال چهارم این دانشگاه بخشی از کمبود معلم در استان جبران شود، گفت: خروجی این دانشگاه به گونهای است که همه مناطق آموزش و پرررش راضی هستند و به دنبال جذب بیشتر این دانشجویان هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس اعلام کرد که هماکنون ۸ هزار دانشجوی ماده ٢٨ که از طریق آزمونهای استخدامی دولت وارد این دانشگاه شده و ٥٢٠٠ دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تعهد این دانشگاه، در استان فارس در حال تحصیل هستند.
افلاکیفرد بیان کرد: فارس پس از تهران مقام دوم دانشگاه فرهنگیان کشور به لحاظ تعداد مراکز و دانشجویان دارد.
او با بیان اینکه استان فارس پتانسیل جذب بیشتری دارد و در این صورت هم کمبود جبران میشود، ابراز امیدواری کرد که با بهبود وضعیت بیماری کرونا، شاهد برگزاری کلاسهای مجازی دانشگاهها باشیم.
مهین شمسایی، سرپرست پردیس فرهنگیان شهید باهنر فارس نیز در این مراسم خطاب به دانشجویان جدید الورود این دانشگاه بیان کرد: قدر خود را بدانید و متوجه باشید که خداوند راه خوبی را در مسیر پیشرفت شما قرار داده و در جایگاه انسان سازی یعنی همان صفت خداوند قرار گرفتهاید.
او با بیان اینکه هدف دانشگاه فرهنگیان، تربیت معلمهایی است که هم از نظر علمی پر توان هستند و هم از نظر بصیرتی و پرورشی، گفت: شما الگوهای رفتاری جامعه هستید و باید مراقب رفتارها و کنشها باشید، چرا که دانش آموزان به کنش معلمان توجه میکنند.
شمسایی اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یک دانشجوی عادی نیستند که هر ساله افراد زیادی را پرورش میدهند بلکه مردم جامعه به این جایگاه نگاه خاصی دارند و لذا باید مراقبت کرد.
او مجددا خطاب به دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه تصریح کرد: به معلمی به عنوان یک شغل نگریسته نشود که هدف دار باشد.
حجتالاسلام جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان فارس نیز در این مراسم بیان کرد: شخصیت معلمین در این دانشگاه شکل میگیرد.
او تاکید کرد: چهار مولفه مجاهدت، عدالت، لیاقت و مقاومت و صبر از مهمترین مقولههایی است که باید در دانشگاه فرهنگیان مدنظر دانشجویان باشد.
کیوان نیازی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه همه دانشگاهیان، اقتصاددانان، عالمان و ... باید از زیر نگین معلمان بگذرند، گفت: هر کسی ادعایی دارد باید بداند که روزی در کلاس درس تحت نظر معلم درس آموخته و مدیون معلمانشان هستند.
او با تاکید بر اینکه معلمی ویژگی بزرگی به نام صبر و حوصله میخواهد، افزود: هر علمی تخصصی دارد و درجه تخصص ممکن است بیش از تعهد مورد نیاز باشد، اما در معلمی تعهد بیش از تخصص مورد نیاز است.
نیازی خطاب به دانشجویان گفت: نگاه کنید به آینده نه چندان دور و ٢٠ سال آینده ایران را ترسیم کنید، زیرا با ورود معلمان، آینده کشور در آینده تضمین میشود.
در این مراسم پرچم جمهوری اسلامی ایران توسط دانشجویان دختر به اهتزار در آمد.
انتهای پیام/