به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، شریف زاده دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خراسان جنوبی گفت: بر اساس مصوبه اخیر ستاد ملی و استانی تمام مدارس بجز دروس اولیه فنی و حرفهای باید به صورت مجازی برگزار شوند، اما مدارس روستایی و عشایری زیر ۱۵ نفر اجازه برگزاری حضوری کلاسها را دارند.
او افزود: آموزش و پرورش برای بازگشاییها مصوبهای را مبنا قرار داده که در اواخر شهریور ابلاغ شده است، اما مصوبه ستاد ملی و استانی که در روز ۲۴ مهر ابلاغ شده است مبنای بازگشایی یا مجازی بودن مدارس نیز است.
شریف زاده ادامه داد: بر اساس مصوبه اخیر ستاد ملی، محدودیتهایی برای بازگشایی مدارس در کل کشور تعیین شده است که با توجه به شرایط کنونی و واکسینه نشدن جمعیت بالای ۷۵ درصدی، امکان بازگشایی مدارس وجود ندارد.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خراسان جنوبی تصریح کرد: البته مواردی مبنی بر بازگشایی مدارس پر جمعیت و اصرار مدیران و معلمان برای حضور دانش آموز در مدرسه داشتیم که موضوع را برای رسیدگی بیشتر به مدیر کل آموزش و پرورس استان گزارش دادیم.
بیشتر بخوانید
او بیان کرد: مصوبات ستاد استانی با امضائ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و من به تمام فرمانداریهای استان ابلاغ میشود و شهرستانها نیز موظف به رعایت مصوبات ستاد ملی و استانی هستند.
شریف زاده دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس خراسان جنوبی عنوان کرد: تا زمانی که ایمنی جمعی در کشور به دنبال واکسینه شدن درصد بالایی از مردم صورت نگیرد، هیچ ایمنی صد در صدیای در مقابل کرونا حتی در افرادی که دو دز واکسن را دریافت کرده اند ایجاد نمیشود.
او اظهار کرد: تاکنون ۶۵ درصد دانش آموزان بالای ۱۲ سال در استان دز اول و ۳۸ درصد آنان دز دوم را دریافت کرده اند و تا واکسیناسیون جمعی فاصله زیادی داریم و برای تصمیم گیری در بازگشایی مدارس باید منتظر پوشش بالای واکسیناسیون در استان و کشور باشیم.
شریف زاده گفت: در مورد دز سوم واکسن کرونا نیز تاکنون در استان ۱۸۸ نفر دز سوم را دریافت کرده اند و اولویت تزریق دز سوم با پرسنل درمانی، مراکز شبانه روزی، مراکز نمونه گیری کرونا و نقص ایمنی است و تزریق برای گروههای دیگر بر اساس دستورالعملهای بعدی صورت میگیرد.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی ادامه داد: از آنجایی که کرونا، ویروس جدیدی است و واکسن آن نیز واکسن کم شناختهای است مطالعات طولانیای برای میزان تاثیر آن در روند بیماری و درصد آنتی بادی آن نیاز است و برای تزریق واکسنهای یادآور باید مطالعات سلولژی دقیقی صورت بگیرد.
او در پایان گفت: مردم همچنان باید دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و نباید به بهانه واکسیناسیون رعایتها کمتر شود.
انتهای پیام/ک