به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در حال حاضر بیش از ۸۰۰ هزار ترانس در شبکه توزیع برق کشور نصب شده است و براساس برنامه ریزی صورت گرفته این تعداد تا پایان امسال نیز افزایش خواهد یافت.
صنعت برق در تلاش است با استفاده از فناوریهای جدید از ترانسفورماتورهای پربازده در شبکه برق استفاده کند که باعث کاهش تلفات خواهد شد.
همچنین با توجه به اهمیت ویژه ترانسها در شبکه برق، همواره مواظبت و نگهداری آنها از مسائل مهم در صنعت برق است؛ چرا که در صورت صدمه دیدن ترانس، هزینههای آن بالا و خاموشیهای تحمیل شده به شبکه طولانی مدت خواهد بود.
در هشتمین دوره کنفرانس ترانسفورماتور که فردا پنجشنبه ۲۹ مهرماه، در محل وزارت نیرو برگزار میشود، به کارگیری ترانسهای پربازده و تاثیر آن بر کاهش تلفات مورد بررسی قرار میگیرد.
در این رویداد که هشتمین دوره آن به دلیل شیوع بیماری کرونا و ضرورت فاصله گذاری اجتماعی، به صورت وب کنفرانسی برگزار میشود، محققانی از کشورهای اوکراین و آلمان نیز حضور خواهند داشت.
برپایه این گزارش، طراحی و تولید، تست، نصب و بهره برداری، حمل و نقل، تجهیزات حفاظتی، مدیریت عمر ترانسفورماتور، تعمیرات و تجهیزات جانبی از محورهای این کنفرانس به شمار میرود.
در هشتمین دوره کنفرانس بین المللی ترانسفورماتور ایران، از بین ۷۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این رویداد، ۲۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته، ارائه خواهد شد.
این گزارش میافزاید: با توجه به اهمیت و نقش موثر ترانسفورماتور قدرت و توزیع در شبکه و حجم بسیار بالای سرمایه گذاری در این بخش، بررسی تحقیق و مطالعه در سطح منطقهای و بین المللی با استفاده از متخصصان داخلی و خارجی، دانشگاهها و مراکز تولید ترانسفورماتور برای صنعت برق اجتناب ناپذیر است.
انتهای پیام/