به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، النا تای متخصص تغذیه روس معتقد است که یک شام سالم باید شامل غذاهای گیاهی باشد که تأثیر مفیدی بر میکرو فلورای دستگاه گوارش داشته باشند.
حمص و حبوبات که حاوی ریزمغذی ها، پروتئینهای قابل هضم، فیبر غذایی هستند، بهترین منبع برای شام به شمار میروند.
او با اشاره به ارزش تغذیه ای نخود فرنگی، عدس و لوبیا به عنوان شام گفت: به دلیل وجود فیبرهای نامحلول، کربوهیدراتها و پروتئین، در این خوراکیها سیری بعد از شام مدت زیادی طول میکشد و هضم غذا کامل انجام میشود. حبوبات همچنین دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند که به حفظ وزن و کاهش کالری کمک میکند.
حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین و مواد معدنی هستند.
لازم به ذکر است لوبیای دودی توصیه میشود، زیرا تحت چنین پختی، مواد مفید آن از بین نمیرود. در رژیم غذایی برای کاهش چربی در ناحیه شکم بهتر است از مصرف موز، انجیر، انگور، ماکارونی، برنج، سیب زمینی و نان خودداری شود.
انتهای پیام/