به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اگرچه کارخانه حجاب شهرکرد در سال ۷۰ کلنگ زنی شد، اما با وارد کردن تجهیزات جدید از سال ۹۵ به طور رسمی تولید چادر مشکی را آغاز کرد.
مدیران این واحد صنعتی دانش تولید چادرمشکی را در مدت دو سال از کره وارد و بومی سازی کردند و تنها واحدی است که در آن تولید چادرمشکی از ابتدا تا انتها به صورت زنجیرهای ایجاد شده است.
بیشتر بخوانید
محمدحسین میری مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد گفت: برای به دست آوردن این فنآوریها سالها جنگیدیم تا امروز موفق شدیم برای پنجمین سال متوالی بیرق دار این محصول صد درصد ایرانی و با کیفیت در کشور باشیم.
او افزود: با دراختیار داشتن آخرین دانش فنی روز و بهره گیری از نیروهای متخصص داخلی توانستیم به محصولی مطابق با استانداردهای جهانی دست یابیم.
میری اضافه کرد: استفاده از مواد اولیه مرغوب مهمترین ویژگی تولیدات این کارخانه است که این محصول را در برابر تغییررنگ، جذب گرد و غبار و نخ کشی مقاوم و قابل رقابت با بهترین برندهای خارجی موجود در بازار کرده است.
او با اشاره به گران بودن هزینههای تولید تأکید کرد: ازآنجا که عزم خود را برای جذب بازار داخلی و حتی صادرات قرار دادیم، حفظ کیفیت با قیمت مناسب را سرلوحه کارمان قرار گرفت، به طوری که چادرمشکی کارخانه حجاب هم اکنون با قیمتی معادل یک سوم بهترین برندهای کره ای، بی واسطه درب کارخانه و یا از طریق سایت و نمایندگیهای مجاز به فروش میرسد.
منزوی معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری هم بر قله ایستادن کارخانه حجاب شهرکرد را نماد مقاومت در برابر همه ناملایمات چادرمشکی ایران دانست و گفت: سنگ اندازی بانک صنعت و معدن برای این واحد صنعتی مشکل ساز بوده و هست.
او افزود: بانک عامل با پیشنهادها برای تعیین تکلیف و تسویه تسهیلات اعطایی به کارخانه مخالفت کرده، به طوری که نرخ ارزی که چند سال پیش این واحد دریافت کرده است، سه هزار و ۳۰۰ تومان بود، اما بانک نرخ ارز را با نرخ فعلی محاسبه میکند، این موضوع ظلمی آشکار است در حالی که طبق مصوبه ستاد رفع موانع تولید، نرخ سود تسهیلات باید منطقی و طبق یک فرمول خاص محاسبه شود که این مهم از دو سال پیش در حال پیگیری است.
منزوی، از تلاشها برای افزایش ظرفیت تولید تا پایان امسال هم خبر داد وتاب آوری تنها تولید کننده چادرمشکی درمقابل واردات اضافه کرد: این واحد صنعتی با همه مشکلات مالی برای تولید ۱۶ میلیون مترمربع چادرمشکی برنامه ریزی کرده است که به طور قطع محقق خواهد شد.
این درحالی است که مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد میگوید: با وجود زیرساختهای آماده در این واحد صنعتی، برنامه ریزیها برای افزایش تولید در سه مرحله تهیه شده است که تا پایان امسال ۱۶ میلیون مربع، گام بعدی ۲۴ میلیون مترمربع و در مرحله سوم تا ۴۰ میلیون مترمربع چادرمشکی تولید خواهیم کرد.
حالا این واحد بنا را بر تولید گذاشته و آنچه نیاز است، پشتیبانی و مانع زدایی است تا بتوان با بهره گیری از توان داخلی جلوی حداقل نیمی از واردات چادرمشکی را به بزرگترین بازار مصرف آن «ایران» گرفت.
انتهای پیام/ف