مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خراسان‌جنوبی با اشاره به اجرای طرح «برکت خانواده»، گفت: حمایت‌های بنیاد برکت، تاکنون طعم شیرین فرزند دار شدن را به ۵۸ زوج نابارور روستایی استان چشانده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، موسوی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خراسان‌جنوبی گفت: در راستای تحقق سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر تحکیم بنیان خانواده و پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) زوج‌های نابارور را در مسیر درمان تا فرزندآوری حمایت می‌کند.

وی از اجرای طرح «برکت خانواده» خبر داد و افزود: طرح برکت خانواده، با هدف شناسایی، ساماندهی و ارائه خدمات کامل مالی و حمایتی در امور تشخیصی و درمانی زوج‌های نابارور مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته کشور از فروردین‌ماه ۱۳۹۴ در بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آغاز شده است.

«برکت خانواده»؛ طرحی برای تحکیم بنیان خانواده‌

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خراسان‌جنوبی با بیان اینکه این طرح به منظور کمک به تحکیم بنیان خانواده‌های ساکن مناطق محروم اجرا می‌شود، تبیین کرد: زوج‌های نابارور در مناطق روستایی و کمتر توسعه‌یافته با کمک بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تحت پوشش درمانی قرار می‌گیرند.

وجود ۲۵۰۰ متقاضی درمان ناباروری

موسوی درمان زوج‌های نابارور را از عوامل امیدواری و بهبود زندگی آن‌ها دانست و افزود: با توجه به دسترسی نداشتن روستاییان به مراکز درمانی، مشکل تأمین هزینه‌های هنگفت درمان ناباروری و پوشش ندادن این نوع خدمات توسط شرکت‌های بیمه‌ای، این طرح در دستور ستاد اجرایی فرمان امام قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون از تعداد ۲ هزار و۵۰۰ نفر متقاضی درمان ناباروری در استان حدود ۳۵۰ نفر تأیید نهایی شدند و تحت درمان قرار گرفتند، گفت: تا به امروز ۵۸ نفر از این زوجین روستایی صاحب فرزند شدند.

ناباروری

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خراسان‌جنوبی عنوان کرد: زوجین روستایی که مشکل ناباروری دارند و از نظر مالی هم برای درمان توانمندی ندارند از طریق بیمه برکت به مراکز درمان ناباروری معرفی می‌شوند و به صورت رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند.

موسوی گفت: انجام انواع خدمات تشخیصی و درمانی اعم از آزمایش‌های بالینی، تصویربرداری، IUI، IVF و ICSI و تأمین دارو‌های مورد نیاز از جمله خدمات رایگان ارائه شده به معرفی‌شدگان است.

«بنیاد ۱۵ خرداد» به کمک دهک‌های یک تا ۵ آمد

وی با بیان اینکه هم اکنون طرح بنیاد ۱۵ خرداد از طریق بیمه برکت در استان در حال اجرا است، گفت: این طرح برای زوجین شهری در دهک یک تا ۵ جامعه است که برای تأمین هزینه درمان ناباروری مشکل دارند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خراسان‌جنوبی گفت: تسهیلات طرح بنیاد ۱۵ خرداد برای زوجین شهری یک میلیون تومان بلاعوض و ۱۰ میلیون تومان هم با کارمزد ۴ درصد است و زوجین برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه جهت درمان ناباروری به بانک معرفی شوند.

موسوی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که مایل به استفاده ازاین خدمات هستند می‌توانند با مراجعه به سامانه https://۱۵۴۲.ir در این طرح ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام / ط آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.