به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حمیدرضا گلپایگانی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران در تشریح اهم عملکرد و فعالیتهای شرکت از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه امسال گفت: حفر و تکمیل ۳۶ حلقه چاه نفت و گاز و به موازات آن تحقق ۲ هزار و ۵۳ عملیات فنی و تخصصی در قالب ارائه خدمات یکپارچه صنعت حفاری در نیمه نخست امسال انجام شد.
او با بیان اینکه این شرکت با شرکتهای متقاضی زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای بخش خصوصی فعال در پروژههای صنعت نفت نظیر طرح توسعه ۲۸ مخزن همکاری مستمر و مشارکت دارد، افزود: از چاههای حفر شده در مدت مذکور، ۵ حلقه توسعه ای، یک حلقه اکتشافی و ۳۱ حلقه تعمیری تکمیلی بودند که متراژ ثبت شده در این دوره ۳۲ هزار و ۴۵۸ متر است.
گلپایگانی با بیان اینکه این شرکت بیش از ۷۰ دستگاه حفاری خشکی و دریایی در تملک خود دارد، اظهار داشت: از این تعداد هم اکنون ۵۸ دکل در چرخه عملیات قرار دارد که ۱۲ دستگاه در حفاری چاههای توسعه ای، ۳۹ دکل در تکمیل چاههای تعمیری و ۷ دکل در حفاری چاههای اکتشافی در مناطق نفت خیز جنوب، میادین مشترک غرب کارون و پروژههای اکتشافی در مناطق مختلف کشور استقرار دارند.
مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران شمار خدمات فنی حفاری و خدمات ویژه را در نیمه نخست امسال به ترتیب یکهزار و ۶۱۵ و ۴۳۸ عملیات برشمرد و ادامه داد: این شرکت برای پاسخگویی به نیازهای شرکتهای متقاضی در بخشهای عملیات حفاری و خدمات جانبی آمادگی کامل دارد.
این مقام مسئول با اشاره اینکه بازسازی و بروزرسانی دستگاههای حفاری و تجهیزات فنی از مهمترین اولویتهای شرکت در سال ۱۴۰۰ است، بیان داشت: بازسازی ناوگان، اصلاح ساختار سازمانی و اصلاح فرآیندها زمینه ارتقاء و توسعه این شرکت را به عنوان بازوی گرانسنگ صنعت نفت فراهم میسازد.
گلپایگانی تصریح کرد: سرمایه گذاری شرکت ملی نفت ایران در جهت بازسازی و نوسازی و ارتقاء کیفی ناوگان حفاری در خشکی و دریا و خرید و انتقال تکنولوژیهای نوین موجب شتاب بخشی در روند حفظ، نگهداشت و افزایش تولید، توسعه مخازن هیدروکربوری، کاهش انتظارات دکلهای حفاری و افزایش ضریب ایمنی در کار میشود.
او با اشاره به سفر اخیر وزیر نفت به استان خوزستان و بازدید از دستگاه حفاری ۲۵ فتح، گفت: اوجی شناخت جامعی از صنعت حفاری و نقش محوری این شرکت در فرآیند تولید دارد و این مهم نوید بخش اهتمام ویژه او به شرکت ملی حفاری ایران در جهت رشد، توسعه و تعالی شرکت است.
حمیدرضا گلپایگانی با اشاره به اینکه روزآمدی تجهیزات همسو با ارائه خدمات در چارچوب برنامه و تعامل و مشارکت مستمر با شرکتهای ۶ متقاضی زمینه بهره وری و روند تزایدی راندمان کار را تداوم میبخشد، اظهار کرد: در این راستا همگرایی و هماهنگی میان مجموعهای صف و ستاد در همه سطوح اعم از مدیریتی و اجرایی موجب کاهش انتظارات، بهبود کیفی و کمی کار، شتاب بخشی در پیشبرد اهداف و برنامههای شرکت و حضور موثر در پروژههای میدان محور به موازات اجرای برنامههای تعریف شده از سوی شرکت ملی نفت ایران میشود.
او بر حمایت همه جانبه این شرکت از تولید داخل و بومی سازی قطعات و تجهیزات کاربردی در صنعت نفت و حفاری در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها تاکید و بیان کرد: این شرکت با سازندگان و صنعتگران و مراکز علمی و پژوهشی داخلی سالها است که هم افزایی و همکاری موثر دارد که این روند در سال ۱۴۰۰ نیز استمرار داشته و از آن جمله همکاری با جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از معدود تولیدکنندگان دستگاه حفاری در کشور است که به تازگی در ارتباط با بازسازی و نوسازی ناوگان حفاری شرکت مذاکره به عمل آمد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به برنامه ریزی برای توسعه فعالیتهای دریایی در حوزه حفاری چاه نفت و گاز اشاره کرد و افزود: در هفتههای اخیر در نشست با مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا در اهواز با این توضیح که ملی حفاری در ۴ دهه اخیر نقش مهمی در حفاری چاه توسعهای و تعمیری تکمیلی در آبهای خلیج فارس داشته است، بر همکاری و مشارکت میان ۲ شرکت تاکید شد.
گلپایگانی بیان داشت: برخورداری از فناوریهای نوین آموزشی، ارتقاء سطح دانش فنی کارکنان از طریق آموزشهای حین خدمت میدانی و همچنین با استفاده از بستر فضای مجازی، پرورش نیروهای متخصص و توسعه همکاری با مراکز علمی، پژوهشی و شرکتهای دانش بنیان در راستای تهیه دانش فنی و ساخت قطعات و تجهیزات در دستور کار سال ۱۴۰۰ لحاظ گردیده که بخشی در نیمه نخست سال اجرایی و بخشی در مراحل پیگیری برای اجرا میباشد.
او همچنین فعالیتهای این شرکت در جهت حفاظت از محیط زیست از جمله توسعه فضای سبز، اقدامات فرهنگی و ورزشی که در بخش ورزش قهرمانی منجر به توفیقاتی برای باشگاه فرهنگی ورزشی شرکت شد و ایفای نقش به منظور تحقق مسئولیتهای اجتماعی از جمله در خصوص همکاری در طرح واکسیناسیون کووید ۱۹ را یاد آور شد.
این مقام مسئول در ادامه از تلاشهای بی وقفه مجموعه کارکنان سختکوش شرکت در بخشهای عملیاتی، پشتیبانی، ستادی در انجام وظایف محوله در شرایط محدودیتها و کرونایی قدردانی و اجرایی شدن طرح طبقه بندی مشاغل کارکنان پیمانکاری در روزهای پایانی شهریورماه را اقدامی مهم در جهت رضایتمندی همکاران عنوان کرد.
او ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده در اجرای این طرح تلاش شد تا پرداخت حقوق همه کارکنان روند افزایشی داشته باشد و عدالت در پرداختها لحاظ گردد.
انتهای پیام/گ