فصل برداشت گل زعفران در شهرستان تویسرکان آغاز شد.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،گل زعفران در پاییز شکوفا می‌شود و عطر شیرینی مانند بوی عسل دارد. جالب است بدانید که برای تهیه یک گرم رشته زعفران، ۱۵۰ گل زعفران باید کاشته شود و برای یک کیلوگرم زعفران به ۱۷۰ هزار گل زعفران نیاز است. اینک فصل برداشت گل زعفران در شهرستان تویسرکان استان همدان آغاز شد.

شهروند خبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که در ادامه مشاهده می کنید:

منبع:حسن وند-تویسرکان


بیشتر بخوانید:

تصاویری از مزرعه زعفران در تربت حیدریه


تصاویری که بوی خوش می دهند + تصاویر

تصاویری که بوی خوش می دهند + تصاویر

تصاویری که بوی خوش می دهند + تصاویر

تصاویری که بوی خوش می دهند + تصاویر

تصاویری که بوی خوش می دهند + تصاویر

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۳:۲۸ ۰۴ آبان ۱۴۰۰
به به ! بوی خوش زعفران بویی که از بهشت آمده است