به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،گل زعفران در پاییز شکوفا میشود و عطر شیرینی مانند بوی عسل دارد. جالب است بدانید که برای تهیه یک گرم رشته زعفران، ۱۵۰ گل زعفران باید کاشته شود و برای یک کیلوگرم زعفران به ۱۷۰ هزار گل زعفران نیاز است. اینک فصل برداشت گل زعفران در شهرستان تویسرکان استان همدان آغاز شد.
شهروند خبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که در ادامه مشاهده می کنید:
منبع:حسن وند-تویسرکان
بیشتر بخوانید:
تصاویری از مزرعه زعفران در تربت حیدریه
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/