به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان شامگاه سه شنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در استانداری اصفهان گفت: تسریع در واکسیناسیون کرونا یک مساله کشوری است و باید همه بخشها در این زمینه فعالیت و همکاری داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید انرژی بیشتری برای اطلاع رسانی درباره اهمیت واکسیناسیون کرونا و ترغیب مردم برای دریافت واکسن صرف کنیم، اظهار داشت: لازم است از ظرفیتهای موجود مانند اطلاع رسانی در بخشهای مختلف از جمله مساجد و حوزههای علمیه در این جهت استفاده شود.
مرتضوی با تاکید بر اینکه اگر مجموعهای اقدام به تامین مکان برای مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرده است این همکاری خود را تا اطلاع ثانوی ادامه دهد، افزود: لازم است دستگاههای اجرایی، خیران و بخشهای مختلف در همکاری با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تامین فضاهای مناسب در فصل سرما برای مراکز واکسیناسیون و رفع نیازهای آنها اقدام کنند.
استاندار اصفهان تصریح کرد: میتوان از فرصت بازگشایی مدارس برای ترویج و تقویت رعایت شیوه نامههای بهداشتی و آموزش آن به دانش آموزان و خانوادههای آنها استفاده کرد.
مرتضوی تاکید کرد: مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، ملاک عمل ما در بازگشایی مدارس است و آمادگیهای لازم در این زمینه باید در واحدهای مختلف ایجاد شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این جلسه گفت: ایجاد مطالبه مردمی " بله به واکسن " بهمنظور فرهنگسازی و اطلاع رسانی درباره اهمیت واکسیناسیون کرونا و ترغیب مردم به دریافت واکسن ضروری است.
شاهین شیرانی با اشاره به اینکه هنوز حدود یک و نیم میلیون نفر از جمعیت استان اصفهان برای دریافت واکسن کرونا مراجعه نکردند درحالیکه حدود ۲ میلیون دُز واکسن کرونا دپو شده داریم، گفت: لازم است اطلاع رسانی به این دسته افراد درباره تاثیر واکسن در کاهش مرگ و میر و ابتلای شدید به کرونا صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در استان حدود ۱۸ هزار نفر برای نوبت اول و ۵۰ هزار نفر برای نوبت دوم واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه کردند، اظهار داشت: پوشش واکسیناسیون نسبت به جمعیت در خمینی شهر، برخوار، نجف آباد و فلاورجان نسبت به سایر شهرستانها کمتر و در بویین میاندشت، نطنز و اردستان بالاتر است.
شیرانی با اشاره به سرد شدن دمای هوا، تصریح کرد: سالنهای مورد استفاده در برخی از مراکز تجمیعی واکسیناسیون برای فصول سرد سال مناسب نیست و باید جایگزینهای مناسب برای آنها تامین شود یا اینکه این فضاها مناسب سازی شود.
وی همچنین خواهان اجرایی شدن بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور درباره واکسیناسیون کارکنان دولت و تامین شبکه اینترنت مناسب برای مراکز تجمیعی واکسیناسیون شد و خاطرنشان کرد: قطعی اینترنت در برخی از مراکز واکسیناسیون به نارضایتی مردم منجر شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این جلسه گفت: میزان تستهای مثبت کرونا در ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل حدود ۲۴ درصد است که نشان میدهد هنوز زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع نشده است.
سید علیرضا مروجی میزان واکسیناسیون در ۲ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان را ۶۷ درصد یک نوبت و ۴۰ درصد ۲ نوبت اعلام کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده برای بازگشایی مدارس بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: بازگشایی به معنی فعالیت ۶ روزه مدارس نیست بلکه با گروه بندی دانش آموزان، حضور آنها سه روز در هفته خواهد بود.
محمد اعتدادی آخرین میزان پوشش واکسیناسیون نوبت اول در میان دانش آموزان استان را ۷۷ درصد اعلام کرد و افزود: اصفهان در این زمینه در جایگاه دهم کشوری است.
همچنین سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان با اشاره به اینکه بر اساس مصوبات کمیته حمل و نقل اصفهان، حد فاصل زمانی حرکت واگنهای قطار شهری اصفهان از ۱۵ به ۱۳ دقیقه کاهش مییابد، گفت: مقرر شده است تعداد اتوبوسهای مسیرهای اصفهان به شاهین شهر و بهارستان نیز افزایش یابد.
حجت الله غلامی افزود: بر اساس آخرین گزارش نیروی انتظامی استان اصفهان از ۲۸ اسفند سال ۹۸ تا کنون ۵۵۲ هزار فقره جریمه ۲۰۰ هزار تومانی، ۳۴ هزار جریمه یک میلیون تومانی و ۴۹ هزار جریمه ۵۰۰ هزار تومانی توسط دوربینها و ۳۴۳ هزار تذکر برای عودت خودرو و ۱۸۲ هزار مورد برگشت خودرو در این خطه اعمال شده است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه آمار اِعمال دستی جریمه ۲۰۰ هزار تومانی در شرایط کرونا در استان حدود یک میلیون و ۱۲۸ هزار فقره است، گفت: برای اعمال ممنوعیت ورود خودروهای غیر بومی از شهرستانهای قرمز به استان علاوه بر دوربینهای ثبت تخلف باید از طریق ایستگاههای ایست و بازرسی در مبادی ورودی استان نیز اقدام کرد.
سردار محمدرضا میرحیدری تاکید کرد: لازم است برخورد قضایی با تجمعات بدون مجوز " نه به واکسن " در استان صورت بگیرد.
در این جلسه بر همکاری بخشهای مختلف و خیران برای تامین نیازهای مراکز تجمیعی واکسیناسیون از جمله وعده غذایی و وسیله ایاب و ذهاب تاکید و مقرر شد دلیل اختلاف آمار واکسیناسیون افراد ۱۲ تا ۱۸ سال و دانش آموزان، پیگیری و مشخص شود.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد و در حال حاضر حدود یک هزار و ۳۰۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستانها بستری هستند.
انتهای پیام