به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاسمعلی خدابنده گفت: در سند تحول بنیادین، سرانه آموزشی ۸.۳ متر مربع تعریف شده است که با جمعیت یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانشآموزی این استان باید بیش از پنج میلیون مترمربع فضا ایجاد شود تا به این آمار دست پیدا کنیم.
او افزود: افزایش سرانه کار سادهای نیست، زیرا همزمان با ساخت و ساز واحدهای آموزشی تعدادی دیگر هم از گردونه استفاده خارج میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: در ابتدای سال تحصیلی جاری هزار و ۳۵ کلاس درس در قالب ۲۷۶ پروژه توسط اداره کل نوسازی و خیرین در این استان تحویل شده است.
خدابنده جمعیت خیرین مدرسهساز خراسان رضوی را افزون بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر دانست و بیان کرد: این استان زیربنای تشکیل مجامع خیرین مدرسهساز در سطح کشور را در دهه ۷۰ بنیان نهاد و امروز خیرین زیادی در سراسر کشور در امر مدرسهسازی مشارکت دارند.
او تصریح کرد: برخی شهرستانهای خراسان رضوی همچون گناباد و نیشابور دارای مجمع خیرین مدرسهساز هستند و دیگر شهرستانهای استان هم برای مدیریت و مشارکت خیرین در این زمینه نیز میتوانند این مجمع را تشکیل دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: در آموزش و پرورش خراسان رضوی در ۲۰ ماه گذشته و شرایط کرونایی دانشآموزان از محیط آموزشی حضوری به دور بودند و این مساله کار را کمی سخت کرده است و از جمله این سختیها این است که در این شرایط تمام کادر آموزشی و معلمان بهصورت ۲۴ ساعته در اختیار دانشآموزان قرار داشتند و همین موضوع باعث شده انرژی آنها تحلیل رود.
خدابنده آمار دانشآموزان ترک تحصیل کرده خراسان رضوی را بیش از گذشته دانست و اظهار کرد: فرمانداران با کمک دهیاران و بخشداران میتوانند در زمینه برگرداندن دانشآموزان به مدرسه بسیار کمک کنند تا آمار ترک تحصیل دانشآموزان به حداقل برسد.
انتهای پیام//ا.د