به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه شیرینی گیلانی به اسم کویی کاکا دعوت کرد.
کویی در گویش گیلانی به معنای کدو و کاکا به معنای درهم یا مخلوط کردن است.
برای تهیه این شیرینی خوش طعم و خوش رنگ احتیاج داریم به:
تخم مرغ 2 عدد، شکر 4 قاشق غذاخوری، آرد 150 گرم، پودر هل 1 قاشق چای خوری، بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری، شیر 1 استکان، کدو حلوایی 700 گرم و گلاب 2 قاشق غذاخوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله شیرینی گیلانی به اسم کویی کاکا را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/