به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ناصر صادقی، دبیر کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: در زمان کوتاهی که پس از بروز همهگیری کرونا گذشت، تغییرات شگرف و پرشتابی رخ داد که بسیاری از عادات و رویههای کار و زندگی را در روزگار کنونی دستخوش تغییر کرد.
بیشتر بخوانید
او افزود: کشور ما جدای از کرونا، خود ویژگیهای دیگری هم دارد که سبب تغییرات خواسته و ناخواسته زیاد در بازههای زمانی کوتاه میشود از این شمار میتوان به تغییر در مدیریتهای اجرایی دولتی، تحولات مکرر در سیاستها و برنامهها اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی، مسئله مهاجرت نخبگان و حالا حتی غیرنخبگان از ایران، ورود پُرشتاب مهاجرین از کشورهای همسایه (به واسطه تحولات سیاسی در منطقه)، چالشهای آب و هوایی، اقلیمی و زیست محیطی به ویژه بحران آب، وضعیت تحصیلی و فضای آموزشی در سطوح مختلف، اخلاقیات و آمارهای نگران کننده جرم و آسیبهای اجتماعی و کاهش جدی اعتماد عمومی ناشی از بدعهدیهای کلامی مسئولان و... اشاره کرد، همه این مولفهها بر زندگی اجتماعی ما تاثیر میگذارند و مسئولیت ما برای توجه به چالشها را دوچندان میکنند.
دبیر کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: معتقدیم برای کمک به اصلاح پارهای از امور بهتر است تا ارتباط عمومی با شهرداریها تقویت شود و برای رونق کسب و کار و نشاط اجتماعی، قدرت و فرصت بیشتری به شهرداریها داده شود تا با استفاده از امکانات غیردولتی و عمومی و با همراهی خود مردم، بتوان بخشی از عقب ماندگیها را در حوزه زیرساختهای اجتماعی جبران کرد.
صادقی بیان کرد: منظور از سرمایهگذاری برای خروج از بحرانهای آینده، صرفا تمرکز بر موضوعات مالی نیست بلکه بعضا اعطای اختیارات و بیان واقعیتهای اجتماعی برای مردم میتواند از بروز بحرانهای قریب الوقوع جلوگیری کند. از این منظر ضرورت دارد تا راهکاری برای خروج از این بحرانهای اجتماعی پیدا کنیم که در حد و بضاعتمان است.
انتهای پیام//ف.ح