به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه ستاد تنظیم بازار استان اظهار داشت: تقویت و تجهیز ناوگان حمل و نقل استان و توسعه زیر ساختها در بندر چابهارو استقرار واحدهای فراوری کمک بسزایی در رونق اقتصادی و توزیع کالاهای اساسی میکند.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای مرزی استان برای تامین کالاهای اساسی از جمله دام، برنج و چای حرکت به سمت خودکفایی در تولید مرغ، تخم مرغ و ایجاد کارخانههای تصفیه روغن و شکر در استان ضروریست و باید زمینه ورود سرمایهگذار در بخشهای مختلف را ایجاد کرد.
وی تامین و قیمت کالا را دو شاخص اصلی در تنظیم بازار برشمرد و افزود: اصل تامین کالا بر قیمت کالا مقدم است بطوریکه با تامین کالا میتوان اقلام را با قیمت عادی به دست مردم رساند.
مدرس خیابانی با تاکید بر توزیع کالا از طریق شبکه توزیع بیان کرد: توزیع الکترونیکی و غیرحضوری کالا در استان از طریق برنامههای الکترونیکی و دیجیتالی لازم است.
وی خاطرنشان کرد: بازرسیها باید از مراکز نگهداری و توزیع عمده کالا انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید انبارها و باراندازها و سیستم حمل و نقل کالا در بندر چابهار تقویت شود تا شاهد توسعه سواحل مکران و فعالیتهای بندر بینالمللی چابهار باشیم.
وی با بیان اینکه راهاندازی انبارها و مخازن ذخیره روغن برای پهلوگیری کشتیهای حامل روغن در بندر چابهار، مهم است افزود: تامین لاستیک خودرو و لاستیک صنعتی برای اینکه چابهار به مرکز توزیع لاستیک سنگین و کالاهای صنعتی تبدیل شود اهمیت دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز در این نشست اظهار داشت: به جهت تنظیم بازار اقلام مورد نیاز مردم استان در ۷ ماهه سالجاری ۲۵هزار تن کالای اساسی با قیمت مصوب تامین و توزیع شده است.
داود شهرکی افزود: طی بازه زمانی اعلام شده کالاهای مورد نیاز مردم در سطح استان از جمله ۵ هزار و ۶۰۷ تن برنج، ۲۵۵ تن گوشت قرمز، یک هزار و ۵۶۵ تن گوشت مرغ منجمد، پنج هزار و ۷۱۶ تن شکر، یازده هزار و ۴۵۷ تن روغن و ۴۰۰ تن قند توزیع شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بحث تنظیم بازار استان از ظرفیت فروشگاههای زنجیرهای ومباشرین توانمند و موفق، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی و دستگاههای قضایی (در بخش نظارت بر تولید، تامین و توزیع) استفاده میشود.
انتهای پیام/ع