به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه خوراک زبان آلمانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
زبان گوساله....... ۱ عدد
برگبو...... ۲ عدد
آب..... مقداری که روی زبان را بگیرد
نمک و فلفل........ به مقدار لازم
کرفس، درشتخردشده....... ۱ شاخه
سیر، درشتخردشده.......۱ حبه
هویج، درشتخردشده....... ۱ عدد
رب....... ۱ قاشق چایخوری
عسل....... ۱ قاشق چایخوری
سس تاباسکو....... ۲ قاشق چایخوری
مواد خمیر زبان
مایه خمیر ترش......... ۱ قاشق سوپخوری
شکر....... ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ........ (۳۸ درجه) یکدوم پیمانه
شیر ولرم..... ۱ پیمانه
روغن مایع..... یکچهارم پیمانه
نمک........ ۱ قاشق چایخوری
آرد..... به مقدار لازم
تخممرغ برای رومال..... ۱ عدد
مواد سس زبان:
پیاز کوچک، خلالیشده....... ۱ عدد
قارچ اسلایسشده....... ۱۰۰ گرم
رب....... ۱ قاشق سوپخوری
استاک زبان...... ۱ پیمانه
زعفران آبکرده...... ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید...... ۱ قاشق سوپخوری
نمک...... به مقدار لازم
سس تند...... ۲ قاشق چایخوری
جعفری خردشده........ ۱ قاشق سوپخوری
روشتهیه
طرز تهیه زبان:
زبان را تمیز کرده و غدههای اطراف آن را بگیرید و بعد با برس روی آن را تمیز کرده و سپس بشویید. زبان را داخل قابلمه حاوی آب در حال جوش انداخته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آبکش کرده و دوباره آب بریزید و همه مواد را افزوده و حدود ۳ تا ۵ ساعت بپزید. بعد از پخت صبر کنید تا کاملاً سرد شود و بعد پوست زبان را بکنید.
طرز تهیه خمیر زبان:
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسه ریخته و درِ آن را بگذارید و ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا وربیاید. در کاسهای بزرگ مایه خمیر ورآمده، شیر ولرم، روغن مایع و نمک را مخلوط کنید، آرد را کمکم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید (حدود ۱۵ دقیقه) تا زمانی که به دست نچسبد، در آخر کمی با روغن مایع دستتان را چرب کنید و خمیر را گرد کرده و در کاسه بگذارید و آرد بپاشید و با پارچه روی ظرف را پوشانده و در محیط گرم یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره کمی ورز داده و با وردنه به قطر ۵/۰ سانتیمتر پهن کنید، سپس زبان را لای خمیر گذاشته و بقیه خمیر را با کاتر برگ یا هر کاتر دیگری برش بزنید و کمی با دست مرطوب کرده و روی خمیر بگذارید. نیم ساعت دیگر در دمای آشپزخانه به خمیر استراحت دهید، سپس تخممرغ را با چنگال زده و با قلممو روی خمیر بزنید، خمیر را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و طلایی شود، سپس خارج کرده و زبان را در ظرفی که سس ریختهاید قرار دهید.
طرز تهیه سس:
پیاز را تفت دهید، قارچ را افزوده و سرخ کنید، سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید و بعد استاک، زعفران، سرکه، نمک و سس تند را افزوده و درِ قابلمه را ببندید و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید، در آخر جعفری را اضافه کنید.
نکته:
مقصود از استاک زبان همان آبی است که از پختن زبان باقی مانده است.
منبع: شور وشیرین
انتهای پیام/