در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه خوراک زبان آلمانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم

زبان گوساله....... ۱ عدد

برگ‌بو...... ۲ عدد

آب..... مقداری که روی زبان را بگیرد

نمک و فلفل........ به مقدار لازم

کرفس، درشت‌خردشده....... ۱ شاخه

سیر، درشت‌خردشده.......۱ حبه

هویج، درشت‌خردشده....... ۱ عدد

رب....... ۱ قاشق چای‌خوری

عسل....... ۱ قاشق چای‌خوری

سس تاباسکو....... ۲ قاشق چای‌خوری

مواد خمیر زبان

مایه خمیر ترش......... ۱ قاشق سوپ‌خوری

شکر....... ۱ قاشق چای‌خوری

آب ولرم ........ (۳۸ درجه) یک‌دوم پیمانه

شیر ولرم..... ۱ پیمانه

روغن مایع..... یک‌چهارم پیمانه

نمک........ ۱ قاشق چای‌خوری

آرد..... به مقدار لازم

تخم‌مرغ برای رومال..... ۱ عدد

مواد سس زبان:

پیاز کوچک، خلالی‌شده....... ۱ عدد

قارچ اسلایس‌شده....... ۱۰۰ گرم

رب....... ۱ قاشق سوپ‌خوری

استاک زبان...... ۱ پیمانه

زعفران آب‌کرده...... ۱ قاشق چای‌خوری

سرکه سفید...... ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک...... به مقدار لازم

سس تند...... ۲ قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده........ ۱ قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

طرز تهیه زبان:

زبان را تمیز کرده و غده‌های اطراف آن را بگیرید و بعد با برس روی آن را تمیز کرده و سپس بشویید. زبان را داخل قابلمه حاوی آب در حال جوش انداخته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آب‌کش کرده و دوباره آب بریزید و همه مواد را افزوده و حدود ۳ تا ۵ ساعت بپزید. بعد از پخت صبر کنید تا کاملاً سرد شود و بعد پوست زبان را بکنید.

طرز تهیه خمیر زبان:

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسه ریخته و درِ آن را بگذارید و ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا وربیاید. در کاسه‌ای بزرگ مایه خمیر ورآمده، شیر ولرم، روغن مایع و نمک را مخلوط کنید، آرد را کم‌کم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید (حدود ۱۵ دقیقه) تا زمانی که به دست نچسبد، در آخر کمی با روغن مایع دست‌تان را چرب کنید و خمیر را گرد کرده و در کاسه بگذارید و آرد بپاشید و با پارچه روی ظرف را پوشانده و در محیط گرم یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره کمی ورز داده و با وردنه به قطر ۵/۰ سانتی‌متر پهن کنید، سپس زبان را لای خمیر گذاشته و بقیه خمیر را با کاتر برگ یا هر کاتر دیگری برش بزنید و کمی با دست مرطوب کرده و روی خمیر بگذارید. نیم ساعت دیگر در دمای آشپزخانه به خمیر استراحت دهید، سپس تخم‌مرغ را با چنگال زده و با قلم‌مو روی خمیر بزنید، خمیر را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پخته و طلایی شود، سپس خارج کرده و زبان را در ظرفی که سس ریخته‌اید قرار دهید.

طرز تهیه سس:

پیاز را تفت دهید، قارچ را افزوده و سرخ کنید، سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید و بعد استاک، زعفران، سرکه، نمک و سس تند را افزوده و درِ قابلمه را ببندید و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید، در آخر جعفری را اضافه کنید.

نکته:

مقصود از استاک زبان همان آبی است که از پختن زبان باقی مانده است.

منبع: شور وشیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار