مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: برنامه عملیاتی دفتر فن بازار منطقه‌ای استان براساس ابلاغیه شبکه ملی فن بازار تدوین و بستر لازم برای اجرایی شدن آن فراهم شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی بهرامی زاده مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی به تشریح اقدامات انجام گرفته توسط دفتر فن بازار منطقه‌ای استان و برنامه عملیاتی آن در سال جاری پرداخت و گفت: کمیته اجرایی شورای راهبری فن بازار منطقه‌ای استان تشکیل و احکام اجرایی اعضای کمیته توسط استانداری صادر شده است.

او با اشاره به وجود ۲۷ دفتر فن بازار منطقه‌ای در کشور افزود: در کمیته اجرایی شورای راهبری فن بازار استان، نمایندگان استانداری، شهرداری، مراکز رشد دانشگاه‌ها و برخی خبرگان بخش تولید حضور دارند و تصمیماتی می‌گیرند که به نفع فن بازار منطقه‌ای خراسان رضوی باشد، در واقع صدور حکم برای هر یک از این اعضا به تصمیمات آنان در حوزه فن بازار جنبه قانونی بخشیده است.

بهرامی زاده بیان کرد: فن بازار‌های منطقه‌ای در کل کشور برنامه عملیاتی دارند که این برنامه توسط شبکه فن بازار ملی به فن بازار‌های منطقه‌ای ابلاغ می‌شود و هر برنامه دارای چهار محور است که پیرامون هر محور تکالیفی برعهده دفاتر فن بازار‌های منطقه‌ای گذاشته می‌شود.


بیشتر بخوانید


او چهار محور برنامه عملیاتی فن بازار منطقه‌ای را بازاریابی محصولات فناورانه و دانش بنیان، جلب سرمایه برای استارتاپ‌ها از طریق برگزاری فستیوال نوآوری و اختراعات یا استارتاپ دمو، انتقال فناوری و رفع نیاز‌های فناوری صنایع، توسعه شبکه و هم افزایی از طریق ترویج و آموزش و مستندسازی و شبکه سازی عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی اظهار کرد: امسال طی قراردادی که این شرکت با کارگزار فن بازار منعقد کرده باید ۲۰ مورد مشتری به منظور بازارسازی و بازاریابی برای محصولات فناورانه شناسایی شود و از این طریق محصولات فناورانه به فروش برسد.

بهرامی فر برگزاری یک مورد فستیوال نوآوری و اختراعات و رسیدن به انعقاد قرارداد برای جلب مشارکت یا سرمایه گذاری یا تجارت، برگزاری یک مورد استارتاپ دمو برای رسیدن به سه مورد انعقاد قرارداد برای سرمایه گذاری را از برنامه‌های امسال فن بازار در حوزه جلب سرمایه برای استارتاپ‌ها برشمرد.

او افزود: در حوزه تحقق یکی دیگر از محور‌های برنامه عملیاتی فن بازار استان در سال ۱۴۰۰ مبنی بر انتقال و شناسایی و رفع نیار‌های فناورانه صنایع، تا پایان سال شناسایی ۱۲ مورد نیاز فناورانه واحد‌های صنعتی و انعقاد ۶ قرارداد برای تامین فناوری یا حل مساله در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی ادامه داد: فرآیند شناسایی و رفع نیاز‌های فناورانه حوزه گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با آن یکی از برنامه‌های امسال شرکت است که در حال انجام می‌باشد.

بهرامی زاده بیان کرد: بر این اساس با توجه به توان بهره گیری اعضای خوشه‌های صنعتی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل شرکت‌های دانش بنیان، فناور و استارتاپ خراسان رضوی، در نشست‌های مزبور هر یک از صاحبان فناوری نسبت به معرفی و تشریح کاربرد‌های فناوری خرد در آن خوشه صنعتی مرتبط اقدام می‌کند، از صاحبان صنایع بهره بردار این فناوری نیز به منظور ارایه تجارت خود در این نشست‌ها دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام//ف.ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.