محسن فرهادی معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به افزایش ساعت طرح ترافیک و احتمال شلوغی ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو اظهار کرد: به طور کلی اجرای طرح ترافیک در شهر ها به خصوص کلانشهر های کشور با هدف کنترل ترافیک و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی اجرا می شود که این موضوع محدودیت های برای استفاده از خودروی شخصی افراد ایجاد خواهد کرد. امروزه با بیشتر شدن ساعت اجرای طرح ترافیک شاهد شلوغی ناوگان حمل و نقل عمومی و به ویژه مترو و اتوبوس در شهرها هستیم.
او ادامه داد: وزارت بهداشت پیشنهاد داده تا برای کنترل شلوغی در ناوگان حمل و نقل عمومی تعداد واگنهای مترو افزایش پیدا کند و ساعت حرکت اتوبوس ها نیز بیشتر از گذشته شود تا ما شاهد ازدحام مسافران در ناوگان حمل و نقل عمومی نباشیم.
سمت بیان کرد: توصیه ما به مردم کشور این است که از ترددهای غیر ضروری اجتناب ورزیده و جز برای رفتن به محل های کار خود از رفت و آمد در شهر و اماکن شلوغ جدا بپرهیزند.
فرهادی گفت: در مرحله اول تمام رانندگان اتوبوس ، تاکسی های گردشی و اینترنتی و به طور کلی خدمات دهنده ها حتما باید واکسن تزریق کرده باشند مسافران تاکسی های اینترنتی می توانند کد واکسن را در هنگام انتخاب سفر مشاهده کنند.
او افزود: افرادی که واکسن تزریق نکرده با محدودیت دریافت خدمات مانند خرید بلیط اتوبوس و مترو مواجه خواهند شد و در مراحل بعدی کد تزریق واکسن مسافران نیز توسط تاکسی های اینترنتی می تواند چک شود.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
هرکسی میتونه برای نفع و ضرر خودش تصمیم بگیره
مطمئنا سیاستی پشتشه که اجباری شده، چه تضمینی هست که بیماری وارد بدن نکنن تا بعدها داروهای بیشتری بفروشن؟
نکته دیگر اینکه فقط واکسن های شما ایمنی ایجاد نمیکنه. اگر از طریق طب سنتی و اسلامی واکسینه کنی و شیوه آنها را هم بکار بگیرید تمام ملت خودشونو واکسینه می کنند کسی از ایمنی بدش نمیاد.