به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، کریتی ثانی مدیرعامل کارخانه زغالسنگ پروده طبس گفت: شرکت زغالسنگ پروده طبس اولین و تنها بهره بردار معادن تمام مکانیزه زیرزمینی زغالسنگ کشور و بزرگترین کارخانه زغالشویی ایران است که فعالیت عملیاتی خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و موفق شده ضمن رعایت بالاترین استانداردهای ایمنی و حفاظت و صیانت از سرمایههای انسانی و تجهیزاتی، گام بلندی در خدمت به صنعت کشور در حوزه کک سازی و فولادسازی بردارد.
او افزود: افتخار میکنیم که در این مسیر توانسته ایم به مدد و همت فرزندان این سرزمین، همواره اهداف بلندی ترسیم کرده و با برنامه ریزی کامل برای تحقق آنها تلاش کنیم که ثمره آن، سهم بیش از ۷۰ درصدی تولید زغالسنگ منطقه و سهم حدود ۳۵ درصدی تولید زغالسنگ کشور بوده است.
کریتی ثانی بیان کرد: شرکت زغالسنگ پروده طبس در هفت سال متوالی بر قله تولید زغالسنگ ایران تکیه زده و نقشی پررنگ در تأمین خوراک باتریهای کک سازی و به خصوص مجموعه بزرگ ذوب آهن اصفهان ایفا کرده است.
مدیرعامل کارخانه زغالسنگ پروده طبس عنوان کرد: به پشتوانه همین کارنامه موفق و برنامه ریزیهای جامعی که برای بهره برداری بهینه از این ثروت خدادادی به انجام رسیده، اشتغالزایی موثر و پایداری در این خطه کویری به طور مستقیم برای حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر صورت گرفته است.
او ادامه داد: با توجه به اهداف کلان شرکت و با هدف افزایش راندمان تولید محصول و افزایش تولید داخلی، پروژههای توسعه در حوزه استخراج خام و تولید کنسانتره همواره مدنظر بوده است.
کریتی ثانی اظهار کرد: پروژه اصلاح مدار تغلیظ که امروز شاهد بهره برداری رسمی از آن خواهیم بود یکی از همین طرح ها است که با هدف بهبود راندمان و افزایش تولید کنسانتره زغالسنگ کک شو برنامه ریزی و اجرا شده است.
مدیرعامل کارخانه زغالسنگ پروده طبس تصریح کرد: پروژه اصلاح مدار تغلیظ برای بازفرآوری باطله خروجی از کارخانه زغالشویی طراحی و اجرا شده است تا بخشی از زغال نرمه چسبیده به باطله که در مدارهای موجود کارخانه زغالشویی قابل استحصال نیست، به این مدار وارد شده و در سیستم موسوم به هیدروسیکلون-تیتربد-اسپیرال، استحصال شود.
او گفت: این پروژه با زیربنای ۲۴۰ مترمربع، هزینه ۳۶۰ میلیارد ریال و استغالزایی ۲۰ نفر اجرا شد که با ورود آن به خط تولید، خوراکدهی کارخانه زغالشویی به میزان ۱۵ درصد، تولید کنسانتره به میزان ۱۱ درصد و راندمان تولید کارخانه به میزان ۴.۵ درصد افزایش مییابد.
کریتی ثانی افزود: به این ترتیب ضمن رعایت شرایط زیست محیطی و بازفرآوری باطله، تولید سالیانه کارخانه زغالشویی از ۶۰۰ هزار تُن به ۶۶۷ هزار و ۵۰۰ تُن افزایش خواهد یافت که با شرایط و قیمتهای فعلی بازار، این میزان افزایش تولید، فروش سالیانه محصول را صرفا از محل رمق گیری از باطله تولیدی، بیش از ۲ هزار میلیارد ریال رشد خواهد داد.
انتهای پیام/ ر