شهردار چابهار گفت: ادارات و سازمان‌های دولتی این شهرستان ۲۸۷ میلیارد تومان بابت مطالبات ناشی از پروانه ساختمانی، عوارض، بهای خدمات و اجاره زمین‌ها به این شهرداری بدهکار هستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدیونس حقانی شهردار چابهار   اظهار داشت: مهم‌ترین بدهکاران شهرداری، دستگاه‌هایی همچون شبکه بهداشت و درمان، شرکت نفت، بنادر و دریانوردی، اداره زندان و سایر ادارات دیگر هستند که با وجود مذاکره، مکاتبه و مراجعه حضوری به اتفاق اعضای شورای اسلامی شهر متوجه شدیم که اراده‌ای برای پرداخت مطالبات شهرداری وجود ندارد.

وی افزود: شهرداری چابهار برای پرداخت حقوق و انجام امور و طرح‌های عمرانی با بحران مالی مواجه بود بنابراین مجبور شد از طریق اهرم‌های قانونی همچون اجرائیه، اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهد.

شهردار چابهار گفت: تمامی ادارات مستقر در حوزه و حریم شهر و به ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان براساس تبصره ماده هشت قانون الحاق شهر به منطقه آزاد و ماده ۱۰۰ قانون شهرداری درخصوص اخذ پروانه ساختمانی باید تمکین از قوانین و مقررات را مورد توجه قرار دهند.

وی تصریح کرد: با پرداخت به موقع عوارض می‌توان کیفیت شهرنشینی را بهبود بخشید و طرح‌های مختلف را اجرایی و به زیباسازی شهر کمک قابل توجهی کرد.

حقانی ادامه داد: شهرداری چابهار باید هر روز شهر را بیشتر و بهتر بسازد و زیرساخت‌های آن را توسعه دهد.

وی با بیان اینکه هزینه‌های قابل توجهی به شهرداری چابهار تحمیل می‌شود، گفت: با توجه به امکانات و منابع موجود راهی جز مشارکت شهروندان در اداره شهر نیست.

شهردار چابهار بیان کرد: شهرداری یک سازمان مردم نهاد است که وظیفه تأمین نیاز‌های شهروندان را بر عهده دارد و هزینه خدمات ارائه شده را با استفاده از دستورالعمل خاصی که "عوارض شهری" و "بهای خدمات" نامیده می‌شود از ساکنان حقیقی و حقوقی آن شهر اخذ می‌کند.

وی تصریح کرد: پرداخت عوارض از سوی شهروندان نقش به سزایی در عمران و آبادی شهر دارد و درآمد‌های شهرداری از طریق پرداخت همین عوارض توسط شهروندان تأمین می‌شود لذا از شهروندان درخواست می‌شود در جهت عمران و آبادانی شهر چابهار نسبت به پرداخت عوارض سالیانه خودرو، کسب و پیشه و سایر مراکز عمومی و خصوصی که عوارض آن‌ها به صورت سالیانه باید پرداخت شود، با مراجعه به اداره درآمد‌های شهرداری اقدام کنند.

شهردار چابهار افزود: اگر نگاهی به شهر چابهار داشته باشیم می‌بینیم در جای‌جای شهر، پروژه‌های زیرساختی در حال احداث بوده و هر گوشه شهر چابهار به کارگاهی بزرگ تبدیل شده است، پروژه‌های میلیاردی که این روز‌ها چهره شهر را تغییر داده است. واقعیت این است همین عوارضی که از سوی مردم پرداخت می‌شود، بخشی از درآمد‌های شهرداری را تشکیل می‌دهد، اما این تمام هزینه‌های نهادی گسترده را که قرار است هر روز شهر را سر و سامان و زیرساخت‌های آن را توسعه دهد، پوشش نمی‌دهد.

ادارات چابهار ۲۸۷ میلیارد تومان به شهرداری بدهکارند

 تاکید فرماندار چابهار نسبت به پرداخت بدهی‌های شهرداری

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار نیز به خبرنگار ایرنا گفت: هر کدام از دستگاه‌های اجرایی وظایف و اختیاراتی دارند که لازم است براساس قانون عمل کرده و تمامی بدهی‌های خود به شهرداری را به موقع پرداخت کنند.

رحمدل بامری افزود: متاسفانه تمامی سرانه‌ها و شاخص‌ها در چابهار براساس یک شهرستان پیش‌بینی می‌شود این در حالی است که در سطح ملی و بیش از جمعیت فعلی خدمات رسانی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه فرصت یک ماهه‌ای به ادارات مختلف می‌دهیم تا سریعا نسبت به تعیین تکلیف و زمان پرداخت مطالبات شهرداری اقدام و نتیجه را به فرمانداری اعلام کنند، عنوان کرد: پرداخت عوارض و هزینه‌های ساخت و ساز در ادارات و سازمان‌های مختلف سال‌ها انجام شده و خبری از پرداخت حق و حقوق شهرداری نیست.

فرماندار چابهار ادامه داد: نباید کارگران شهرداری چند ماه بدون حقوق روزگار بگذرانند و ناراضی باشند.

بامری با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اداری تا پایان آبان‌ماه پرداخت مطالبات شهرداری چابهار را در دستور کار قرار دهند، تاکید کرد: در غیر اینصورت تمامی موارد طبق قانون پیگیری و اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار