به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،مهاجر معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی تولید ادوات کشاورزی در جمع مدیران شرکت تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه این کارخانه الگوی خوبی است که بقیه کارخانهها هم میتوانند مثل این کارخانه عمل کنند گفت:ما باید در این کارخانه با استفاده از دانش محققان علاوه بر تراکتور، ادوات کشاورزی هم تولید کرده و تحویل کشاورزان دهیم.
اوافزود: امیدواریم این کارخانه به تکنولوژی بالاتری برسد که در کنار تراکتور، ادوات کشاورزی مورد نیاز کشور نظیر خاک ورزها، کارندهها سمپاشها و کودپاشها که دارای تکنولوژی پیچیده تری است تولید کند.
اوبا بیان اینکه اگر در شرایط تحریم کارخانه تراکتورسازی ایران نبود ما با مشکلات زیادی مواجه میشدیم خاطرنشان کرد: این کارخانه باعث شد ما نیاز کشوررا تا اندازه زیادی در داخل کشور تامین کنیم.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی همچنین در جلسه پیشرفت جهش تولید در دیمزارها و کشاورزی قراردادی در تبریز گفت: با توجه به خشکسالیهای پیش آمده با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کشت در دیمزارها انجام میشود که ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتاراراضی حمایتهای مالی در حد ۳۶۰ میلیارد تومان دارد که ۳۰۰ میلیارد تومان آن کمکهای ارزان قیمت با همکاری بانک کشاورزی است.
مهاجر بر تولید ادوات کشاورزی در تراکتورسازی تبریزمهاجر افزود: در کشت دیمزارها، وزارت جهاد کشاورزی هم با کمک مهندسان، کارشناسان و محققان به کشاورزان کمک میکند تا از نهادهها بیشترین استفاده را بکنند.
اوهمچنین از راه اندازی سامانهای خبر داد که برای ضبط تمام محصولات یارانه دار تعریف شده و و کود از مبدا ورود تا وقتی که به دست کشاورز برسد در این سامانه قرار میگیرد و تمامی شهرستانها مراکز خدماتی مجهز به این سامانه شده اند.
او بر کشت قراردادی و استفاده از کودهای به ویژه کود پتاس تاکید کرد و گفت: در شرایطی که با تنشهای آبی و نامناسب بودن شرایط خاک مواجه هستیم، استفاده از کودها در کشت قراردادی میتواند منجر به نتایج خوب شود.
فتحی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: سطح زیر کشت اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی ۳۷۰ هزار هکتار است که عمده تاکید در تولید و سطح زیر کشت، دیم است.
او افزود: از ۵ میلیون تن میزان تولیدات بخش کشاورزی استان ۳ میلیون تن مربوط به زیر بخش زراعت است.
انتهای پیام/