به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پوره سیبزمینی با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
سیبزمینی متوسط.......۴ عدد، ریز خرد شده
کره......۵۰ گرم
شیر....... یک تا یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و پودر آویشن........ به میزان دلخواه
گوشت چرخ شده.......۲۵۰ گرم
پیازداغ.......۲ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی........ یک قاشق سوپخوری
روغن مایع..... یک قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا.......۲۰۰ گرم
روشتهیه
سیبزمینیها را با نصف پیمانه آب به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد با درپوش در مایکروویو بگذارید تا کاملاً پخته شوند. سپس کره و شیر را کمکم به آن اضافه کنید و کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت چرخ شده را با پیازداغ، رب گوجهفرنگی، روغن، نمک، فلفل و کمی پودر آویشن در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس ظرف را بدون درپوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با توان ۸۰ درصد (متوسط بالا) در دستگاه بگذارید و در این فاصله یکبار آن را هم بزنید. سپس کف ظرف مسطحی را چرب کنید. پوره را در آن پهن کرده، روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و مایهی گوشت چرخ شده را روی آن بریزید. در آخر مابقی پنیر پیتزا را روی آن بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه با کلید ترکیبی گریل و مایکرو ۲۰ درصد (پایین) روی سه پایهی کوتاه فلزی قرار دهید تا پنیر آب و برشته شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/