معاون وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد:

کشت گیاهان داروئی ظرفیت بالقوه برای تحول در اقتصاد چهارمحال و بختیاری

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: کشت گیاهان داروئی از مهم‌ترین قابلیت‌های تولیدی چهارمحال و بختیاری است که ظرفیت تحول در اقتصاد استان را داراست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد،  محمد مهدی برومندی معاون امور باغبانی وزارت جهادکشاورزی در نشست پایانی اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری در فرهنگسرای شهر بروجن با بیان اینکه: یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های تولیدی این استان، گسترش کشت گیاهان دارویی است تصریح کرد: ظرفیت اولیه چهارمحال و بختیاری در این بخش ۴۰ هزار هکتار در نظر گرفته شده در حالی که هم‌اکنون یک هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت این‌گونه از گیاهان قرار دارد از این رو می‌توان گفت که تلاش برای توسعه این ظرفیت، توان تحول در اقتصاد استان را داراست.

او، با تاکید بر تدوین بسته‌های پیشنهادی شامل مشکلات و راهکار‌های حوزه کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری توسط مدیران استانی برای طرح در نشست اعضای کمیسیون با وزرا گفت: بخشی از ضرورت‌های این حوزه نیز قابل‌طرح و پیگیری در قالب مصوبات سفر رییس جمهوری به استان است.

برومندی افزود: تولید محصولات کشاورزی در این استان سالیانه افزون بر یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن است که در این میان ۲۵۰ هزار تن از این تولیدات را محصولات باغی تشکیل می‌دهد و به طور کلی این ارقام نشان‌دهنده نقش مهم چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی کشور است.

او بر لزوم انجام یک کار مشترک تحقیقاتی و عملیاتی برای ارائه برنامه زمان‌بندی شده در بخش گیاهان دارویی با همکاری وزارت جهادکشاورزی و استانداری تاکید کرد و ادامه داد: مجموع باغات چهارمحال و بختیاری حدود یک هزار هکتار است و این رقم در حالی به عنوان ظرفیت فعلی استان اعلام می‌شود که با توجه به مطالعات انجام شده توسعه باغات در اراضی شیب‌دار استان تا ۲۰ هزار هکتار نیز وجود دارد.


بیشتر بخوانید


معاون امور باغبانی وزارت جهادکشاورزی، آمادگی این وزارتخانه برای توسعه گلخانه‌ها در چهارمحال و بختیاری را اعلام کرد و گفت: در این مورد باید به موضوع آمایش سرزمینی توجه شود که استان توانمندی لازم را در این مورد داراست.

برومندی به کمک‌های این وزارتخانه برای اصلاح باغات از نظر فنی و اعتباری نیز اشاره کرد و افزود: با همکاری معاونت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان به زودی قراردادی برای تولید بذر و نشاء گیاهان دارویی با یکی از مراکز تحقیقاتی منعقد خواهد شد تا علاوه بر حمایت از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی امکان توسعه کشت گیاهان و اشتغال‌زایی نیز به نحو مطلوب‌تری فراهم شود.
چهارمحال و بختیاری از۱۲ آبان‌ماه میزبان اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بود.

اعضای این کمیسیون با بازید از این طرح‌ها با چالش‌ها و فرصت‌های استان آشنا در پایان سند سفر نیز در استان تدوین و تنظیم می‌شود.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.