تاریخچه اختراع کنسرو/ پدر کنسروسازی جهان کیست؟ + فیلم

فیلمی درباره تاریخچه اختراع کنسرو و نحوه تولید آن، منتشر شده است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، کنسرو کردن، نوعی روش نگهداری غذا است که با استفاده از حرارت زیاد و تحت شرایط خاص، باکتری‌های غذا را از بین می‌برند تا به مدت ۲ سال قابل استفاده باشد.

کنسروسازی در زمان ناپلئون بناپارت ابداع و اختراع شده است و هدف از آن، تأمین غذا برای سربازان جنگی بود که به ندرت جهانی شد.

در ادامه، فیلمی درباره تاریخچه اختراع کنسرو و پدر کنسروسازی جهان، منتشر کرده‌ایم.


بیشتر بخوانید:


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.