رضا اسدی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: نظارت بر تولید و عرضه گوشت سالم، بهداشتی و حلال مورد تایید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم و شیوه نامههای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و همچنین رفع مشکلات بهداشتی از اولویتهای اداره کل دامپزشکی استان است.
او افزود: در همین رابطه به منظور پایش و تولید تامین گوشت سالم و بهداشتی و نظارت بر عملکرد مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاهها بازرسیهای شبانه روزی با تلاش کارشناسان و روسای ادارات دامپزشکی در سطح استان از کشتارگاههای دام و طیور بطور منظم در حال اجرا است، به طوری که همه مراحل کشتار دام و طیور تا مصرف گوشت قرمز و مرغ کشتار روز تحت نظارتهای دقیق دامپزشکی است.
اسدی اظهار داشت: در این بازدیدها بخشهای مختلف کشتارگاههای دام و طیور مورد بازدید قرار میگیرند و با توجه به اینکه ناظرین بهداشتی در کنار ناظرین شرعی در همه مراحل کشتار در کشتارگاههای استان حضور فعال دارند، بدون شک اطمینان از سلامت و همچنین حلال بودن محصولات تولیدی در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی وجود دارد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان در پایان توصیه کرد: شهروندان صرفا گوشت مرغ و گوشت قرمز و فرآوردههای خام دامی که در کشتارگاهها و مراکز تولیدی مجاز مورد تایید دامپزشکی استحصال میگردند استفاده کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را به نزدیکترین اداره دامپزشکی شهرستان و یا با شماره ۰۶۱۳۳۳۳۱۱۰۴ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/گ