به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،محمدباقر شریفی معاون دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت: روند اصلاح رویه کاری واحدهای خبازی استان در دستور کار است و سعی میشود با نظارت مستمر کیفیت و کمیت نان تولیدی بهبود یابد.
او افزود: همچنان که برای واحدهای منصف و فعال سهمیه تشویقی اختصاص مییابد، بطور قطع با واحدهای متخلف برخورد قانونی میشود.
معاون دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام یادآور شد: واحدهای نانوایی که چندین بار مرتکب تخلف شوند، علاوه بر کسر سهمیه حتی تا پلمپ و ابطال جواز نیز برای آنها تصمیم گیری میشود.
شریفی تاکید کرد: سرکشی و تشدید نظارت از نانواییها در دستور کار است و همه روزه بازرسان از واحدهای نانوایی سطح شهر بازدید میکنند.
او اضافه کرد: کاهش کیفیت، تعطیلی خودسرانه، کاهش وزن چانه، عرضه آرد خارج از شبکه، عدم رعایت مسایل بهداشتی و کاهش ساعت کار از جمله موارد تخلف نانوایی گزارش شده از سوی بازرسان بوده است.
انتهای پیام/ د