طرز تهیه سالاد انار و لبو + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه سالاد انار و لبو را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت با اجرای وحید حسینی، در قسمت آشپزشو روش تهیه سالاد انار و لبو را آموزش داد.

برای تهیه این سالاد خوش طعم احتیاج داریم به:

کلم قرمز 1/4 پیمانه، انار دانه کرده 2 عدد، لبو پخته 3 تا 4 عدد، سس مایونز 3 قاشق غذاخوری، آب لیمو به میزان لازم، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، نصف سینه مرغ، زردچوبه به میزان لازم، سیر 2 حبه، پیاز 1 عدد، سیب زمینی 2 عدد، گردو 4 تا 5 عدد، روغن زیتون به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سالاد انار و لبو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.