به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ظهر امروز نشستی با محور اقدامات و فعالیتهای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و نحوه پذیرش دانشجو در سال ۱۴۰۰ با حضور محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعضای هیات رئیسه در این دانشگاه برگزار شد.
محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: اواسط سال ۹۵ مراکز علمی کاربردی با ۳۷۷ مرکز تاسیس شد که در حال حاضر این مراکز به ۶۰۰ مرکز رسیده است. بیش از ۹۳۰۰۰ مدرس فراخوان داده شدند که از بین این تعداد ۲۵ نفر ادامه تحصیل دادند. ۴ دوره جذب فراخوان مدرس برگزار شد که از ۱۰۰ هزار نفر تنها نصفی از این شرکت کنندگان به فعالیت خود ادامه دادند.
او افزود: ما از اوایل سال تاسیس این مرکز ۲۵۰۰۰۰ مرکز نوآوری تاسیس کردیم که ۱۵۰۰۰۰ هزار رویداد در آن برگزار شده است. تقریبا هفتهای ۲ رویداد در این مرکز علمی کاربردی انجام میشود. بازنگری دورهای درسی نیز در این مرکز در دست اجراست. تداوم برنامههای کیفی سازی در این دانشگاه از سال ۱۴۰۰ شروع شده و تا ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
امید ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی تلاش داشت فعالیتهای بین المللی را توسعه دهد که با بیماری همه گیری کرونا مواجه شد که این بیماری این فعالیت را به دشواری مواجه کرد. دانشگاه علمی کاربردی طی ۶ ماه گذشته دانشجویان زیادی را برای کارورزی به آلمان اعزام کرده است. اولین دانشنامه مهارتهای علمی هم به اجرا رسید و درحال حاضر چاپ سوم این دانشنامه در دست اجراست.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: ما ۲۰ماه بسیار سختی را گذراندیم، زیرا ویروس کرونا تمام آموزهای کشور را غافلگیر کرد و دانشگاه علمی کاربردی در این دوران آسیب زیادی دید برای اینکه به هیچ عنوان آمادگی برگزاری کلاسهای مجازی را نداشت.
او اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی باتوجه به اینکه هیچ کدام از مدرسان آشنایی با آموزشهای مجازی نداشتند ۱۰۹ هزار کلاس درس مجازی را در نیم سال اولی که با کرونا مواجه شدیم برگزار کرد. ما در زمینه آموزشهای مجازی جزو برترین دانشگاهها بودیم. آموزش مجازی از هیچ جهت به نفع دانشجو و دانش آموز نخواهد بود به الخصوص دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی که دروس عملی داشتند.
امید گفت: باتوجه به دستور ستاد ملی کرونا و شورای عالی دانشگاه جامع علمی کاربردی بعد از ۲۰ ماه کلاسهای حضوری خود را با توجه به رعایت پرتکلهای بهداشتی امروز در کل کشور آغاز کرد. ما آموزش مجازی را کنار نخواهیم گذاشت چرا که کلاسهایی که تعداد دانشجویان زیادی دارد و دروس عمومی را به صورت مجازی برگزار خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: تداوم کلاسهای مجازی برای دروس عمومی و کلاسهایی که مداوم و پشت سر هم هستند به صورت مجازی خواهد بود.
انتهای پیام/