بسیاری از آمریکایی‌ها می‌گویند از سیاست‌های قطبی و رکود اقتصادی در ایالات متحده احساس ناامیدی می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نیویورک تایمز در گزارشی به انتقاد از اتخاذ سیاست‌های اشتباه آمریکا و رکود اقتصادی در ایالات متحده پرداخته است.

در این گزارش آمده است: یک سال پیش مایکل میسی، آرایشگری که در حومه‌های آتلانتا زندگی می‌کند، از رأی دادن به بایدن و پیروزی او در انتخابات هیجان‌زده بود، وی امیدوار بود که دموکرات‌ها به سرعت برای مقابله با مشکلات بزرگ حرکت کنند. اما پس از مدتی شاهد پژمرده شدن امید‌های خود در واشنگتن بود.

اکنون، حس خوش‌بینی آقای میسی -مانند احساسات میلیون‌ها آمریکایی- از بین رفته است. با درد یک بیماری همه‌گیر بی‌پایان، با افزایش قیمت‌ها، با مشاجرات ملی که از جلسات هیأت‌مدیره مدارس تا کنگره آمریکا امتداد می‌یابد.

آقای میسی از دو قطبی بودن جامعه و از این‌که هیچ پیشرفتی در اوضاع حاصل نمی‌شود ناراضی است.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: بسیاری از رأی‌دهندگان در ماه نوامبر تنها «نارضایتی» را تجربه کرده‌اند و وضعیت اتحاد در کشور تعریفی ندارد.

علی‌رغم نشانه‌هایی که می‌گویند اوضاع در حال بهتر شدن است، به نظر می‌رسد بسیاری از آمریکایی‌ها نسبت به وضع موجود بدبین شده‌اند. بیش از ۶۰ درصد از رأی‌دهندگان در نظرسنجی‌ها می‌گویند که کشور در مسیر اشتباهی پیش می‌رود. این یک هراس عمومی است که محبوبیت بایدن را کاهش داده و به واکنش منفی علیه دموکرات‌ها دامن زده است. گفته می‌شود این واکنش‌ها می‌تواند به قیمت باخت دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده تمام شود.

در بیش از بیست مصاحبه در سراسر کشور، رأی‌دهندگان لیست بلندبالایی از نارضایتی‌های خود نسبت به بایدن را گزارش دادند: خروج بی‌نظم و مرگبار از افغانستان، افزایش تعداد مهاجران غیرقانونی که از مرز جنوبی وارد آمریکا می‌شوند و قانون‌گذاری تنها بر پایه مخالفت با جمهوری‌خواهان.

شکایات و نارضایتی تنها از جانب محافظه‌کاران آمریکایی نیست. رأی‌دهندگانی که از آقای بایدن حمایت کردند، گفتند که از توانایی و کفایت او برای رسیدگی و حل مسائلی مانند تغییرات اقلیمی، حقوق رأی‌دهندگان، عدالت اقتصادی، مقابله با افزایش قیمت‌ها و سایر اختلالات در زندگی روزمره که به دلیل بیماری کووید تشدید شده است، ناامید شده‌اند.


بیشتر بخوانید:


دانیل سانچز، که به خاطر کاهش تعداد ثبت‌نام کنندگان دانشگاه درپی همه‌گیری کووید، قرارداد تدریس خود را در یک کالج محلی از دست داده است، گفت: «[وضعیت موجود] بسیار ناامیدکننده است.» او اکنون در یک بازار ارگانیک حداقل دستمزد را می‌گیرد و به دنبال کار تدریس تمام وقت است.

البته آقای سانچز از بایدن حمایت کرده و می‌گوید مسائلی از قبیل افزایش قیمت بنزین و افزایش مرگ‌ومیر کرونا خارج از کنترل بایدن هستند. اما او از ملودرام بی‌پایان در واشنگتن خشمگین شده است، زیرا اعتقاد دارد مسائل مهم کشور قربانی تقابل و دشمنی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان شده است.

بایدن روی کار آمد و قول داد که آسیب‌پذیری جامعه را دربرابر فجایع کاهش دهد. اما شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفتند لایحه اصلاحات ساختاری بایدن کار چندانی از پیش نخواهد برد. آن‌ها می‌گویند زندگی به حالت عادی برنگشته و بازنخواهد گشت. همچنین گفتند بسیاری از مسائل حتی بدتر هم شده است.

البته آن‌ها فقط دولت فدرال را مقصر نمی‌دانند. به دلیل کمبود حمل‌کننده‌های زباله، زباله‌ها در خیابان‌های شهر انباشته شده‌اند. سرویس‌های اتوبوس مدارس به دلیل ناتوانی رانندگان لغو می‌شود یا به تأخیر می‌افتد. آمریکایی‌هایی که از نظر اقتصادی از کووید آسیب دیده‌اند، هنوز هم برای دریافت کمک اجاره و مزایای بیکاری در تلاش هستند.

کارلا هنری، یک مربی شنای ۶۵ ساله می‌گوید: نظام سیاسی ما یک شکست است. من هیچ فکر نمی‌کنم که بهتر شود.

افراد برای تأمین مواد اولیه دچار مشکل هستند. آشپز‌ها حتی وسایلی مثل بشقاب کاغذی و دستمال سفره را به سختی تأمین کرده و لوله‌کش‌ها به دلیل نبود وسایل مورد نیاز کار خود، مشتری از دست می‌دهند. درپی افزایش قیمت بنزین، رانندگان خشمگین هستند.

براندون هندریکس، ۳۹ ساله، اهل آتن، که در بخش امنیتی یک کارخانه خودروسازی کار می‌کند، گفت: «همه چیز بالا می‌رود و حقوق ما تقریباً ثابت می‌ماند.»

وی در انتقاد از جمهوری‌خواهان نیز گفت که آن‌ها در کشور تفرقه ایجاد کرده‌اند. آن‌ها اوضاع کشور را به بازی قدرت تقلیل داده اند. آن‌ها مسائل و مشکلات را حل نمی‌کنند؛ تنها بین مردم تفرقه ایجاد می‌کنند تا کار‌های خود را پیش ببرند.

نگرانی‌ها در مورد انباشته شدن زباله‌ها، لغو پرواز‌ها به دلیل کمبود کارکنان و افزایش قیمت مواد غذایی ممکن است در مقایسه با یک بیماری همه‌گیر جهانی که ۵ میلیون نفر را کشته است ناچیز باشد. اما مانند سنگریزه در کفش رأی‌دهندگان گیر کرده‌اند: کوچک هستند، اما نادیده گرفتن آن‌ها غیرممکن است.

جان رادانوویچ ۵۸ ساله، پدر یک دانش‌آموز کلاس هشتمی گفته فرزندانش هر روز از نبودن اتوبوس مدرسه شکایت می‌کنند.

آقای رادانوویچ گفت که او معتقد است که نارضایتی فزاینده در کشور در انتخابات سال آینده به ضرر دموکرات‌ها تمام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: «نفرت زیادی وجود دارد. شما می‌توانید آن را در مدارس، رژیم غذایی، سبک زندگی ما و استرس ما مشاهده کنید. این یک راز است که زندگی در آمریکا بسیار بدتر شده است، فقط بدتر و بدتر و بدتر شده است.»

در کلرادو، جایی که بیمارستان‌ها در حال غرق شدن در تعداد زیادی از بیماران کرونایی هستند، برخی از جوامع دستورات داشتن اجباری ماسک را دوباره اعمال کرده‌اند. یک شهروند دیگر به نام آماندا رامزی گفت که او در حال از دست دادن صبر خود است چرا که فکر می‌کرد با رأی دادن می‌تواند اوضاع را تغییر دهد.

خانم رامزی، یک روان‌درمانگر است که در طول همه‌گیری کرونا شاهد افزایش افکار خودکشی در نوجوانان بوده است. او به بایدن رأی داد، اما اکنون از رهبری او ناراضی است. وی گفت به نظر نمی‌رسد بایدن در راستای متحد شدن مردم آمریکا کاری انجام دهد.

شهروند دیگری به نام تد لارکامپ می‌گوید آمریکا کشوری متمدن نیست. کشوری است که در آن همه فکر می‌کنند می‌توانند کار خود را به تنهایی پیش ببرند. هیچ کس به دیگری اعتماد ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
چه غم انگیزی کل اقتصاد دنیا رو گرفتن دستشون
آخرین اخبار