به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،سیدرضا امیری زاده ، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال هزار و ۸۰۰ تن محصول کنجد از زمینهای کشاورزی استان برداشت شود که ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
امیری زاده گفت: قیمت مناسب، پایین بودن هزینه تولید و استفاده از منابع آبی کمتر، تناوب زراعی، توزیع کودهای شیمیایی ماکرو، و شرایط مناسب آب وهوایی علت افزایش کشت است.
بیشتر بخوانید
برداشت کنجد تا پایان آذر ادامه دارد.
او افزود: شهرستانهای حاجیآباد، رودان، بندرعباس، پارسیان و بستک مناطق عمده کنجد در هرمزگان است.
مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول تولید شده در استان از مرغوبترین نوع کنجد تولیدی کشور است که به استانهای یزد، کرمان و فارس فرستاده میشود.
روغن استحصال شدهی کنجد در صنعت ارده و شیرینی و پخت حلوا و غذاهای محلی و همچنین مصرف تنقلاتی و خشکبار استفاده میشود.
دانه کنجد حاوی منیزیم و سایر مواد مغذی است که برای مقابله با دیابت موثر است.
استفاده از روغن دانه کنجد به عنوان تنها روغن خوراکی در کاهش فشار خون و گلوکز پلاسما در بیماران دیابتی با حساسیت بالا موثر است.
دانههای کنجد به ویژه دانههای سیاه، غنی از آهن است.
انتهای پیام /ز