بازرسان غذا و دارو موفق به شناسایی یک کارگاه غیرمجاز تولید لواشک در کرمانشاه شدند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با آزمایش‌های تخصصی، وجود رنگ مصنوعی و غیر مجاز در محصولات تولیدی آشکار و بعد از طی مراحل قانونی لواشک‌های تولیدی معدوم شد.

مستوفی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از واحد‌های تولیدی و کارگاهی زیرزمینی و فاقد مجوز مراتب را به مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
او گفت: ۴۲۷ واحد تولیدی و کارگاهی در استان وجود دارد که ۶۰ درصد این واحد‌ها در حال فعالیت هستند.
امسال بیش از ۳۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و آلوده در استان امحا شد.
انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.