به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، فرزاد دادخواه معاون راهداری اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان گفت: عملیات ایمنسازی و ارتقاء ایمنی راههای شریانی باقیمانده نیز که بخش عمده آنها در محورهای شرق استان و نائین به سمت خور و بیابانک قرار دارد، هماکنون در حال انجام است.
به گفته وی، شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی راهها بهعنوان یکی از اقدامات مؤثر در ایمنسازی و ارتقاء ایمنی راهها در حوزه راهداری استان، بهصورت صد در صد امانی در حال اجراست تا در صورت واژگونی خودروها و خروج آنها از محور به دلیل خوابآلودگی، آسیب و خسارت مالی و جانی کمتری به هموطنان وارد شود.
وی ادامه داد: انتقال و اعزام ماشینآلات راهسازی با توجه به پراکندگی در سطح استان و دورترین شهرستانهای شرق (خور و بیابانک) بهتناسب شرایط فصل انجام میشود.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر با نزدیک شدن به فصل سرما، انتقال ماشینآلات برای اقدامات و کارهای امانی و اصلاح شیب شیروانی در شرق و شمال استان انجام میشود.
وی بابیان اینکه عملیات خطکشی راهها، نصب گارد ریل، تعمیر گارد ریلهای آسیبدیده، نصب تابلو علائم و آشکارسازی و ایمنسازی مقاطع اولویتدار در حال اجراست اضافه کرد: پیگیریهای لازم برای ایمنسازی مقاطعی از راهها که نیاز به قرارداد یا کار خاصی توسط ماشینآلات دارد، در حال انجام است.
دادخواه خاطرنشان کرد: عملیات رفع نقاط پر تصادف در محورهای غیر شریانی استان اصفهان، توسط گروه امانی و بهصورت شهرستان به شهرستان در حال اتمام است و بهزودی هیچ نقطه پر تصادفی که در حد توان ماشینآلات و کار در استان، وجود نخواهد داشت.
وی با اشاره به وجود محدودیتها ازنظر تخصیص اعتبارات، بیان کرد: پیگیریهای لازم برای مواردی از راهها هم که نیاز به اعتبار خاص و ویژه دارد در حال انجام است و بهطورقطع رفع نقاط پر تصادف در این نقاط هم بهعنوان اولویت نخست در دستور کار اداره کل راهداری قرار دارد و همه این موارد بهزودی مرتفع خواهد شد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان اظهار داشت: برای ایمنسازی راهها کار بزرگی با حجم زیاد در طول راههای شریانی استان انجامشده و باقیمانده موارد درراههای شریانی هماکنون در حال انجام است تا در اوایل سال آینده بتوانیم ایمنسازی و اصلاح شیب شیروانی راهها و محورهای شریانی را به اتمام برسانیم و وارد راههای فرعی و روستایی شویم.
وی بابیان اینکه رفع نقاط پر تصادف بهعنوان مهمترین مشکل در اولویت نخست راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان قرار دارد تأکید کرد: ۱۰۹ نقطه پر تصادف در استان شناساییشده است که ۶۷ نقطه از این نقاط بر اساس شاخصهای تعریفشده در رده نقاط مصوب کشوری قرار گرفت.
دادخواه افزود: نقاط پر تصادف با همکاری و همراهی پلیسراه استان شناسایی شد و با بهرهگیری از ماشینآلات و با تلاش کارکنان راهداری، مجموع عملیات خاکبرداری، خاکریزی، ترانشِه برداری و کلیه فعالیتهایی که برای اجرای آن نیاز به استفاده از بلدوزر، بیل مکانیکی و سایر ماشینآلات راهداری بود، در این نقاط انجام شد.
وی یادآور شد: کلیه عملیات قابلاجرا با ماشینآلات راهداری در این نقاط پر تصادف به اتمام رسیده و مشکل بیش از ۵۰ درصد این نقاط رفع شده است.
دادخواه با اشاره به میزان تردد روزانه درراههای استان اصفهان بیان کرد: بهطور تقریبی روزانه یکمیلیون تردد درراههای استان ثبت میشود که باید اقدامات ایمنی مناسبی در این راهها انجام شود.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز به عنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه اول حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.
منبع:ایرنا
انتهای پیام