طلای سرخ امیدی تازه در دل کشاورزان یزدی زنده کرد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: کشاورزان یزدی که در خشکسالی‌های مداوم دارای خسارت‌های زیادی شده بودند به سمت گیاهان کم آب رفتند تا بتوانند ضرر‌های خود را جبران کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، اکبر شیخ علیشاهی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: زعفران از جمله گیاهان کم آبخواه با بازدهی هفت ساله است که برای بازدهی مجدد آن، باید پس از هفت سال پیاز گیاه را جابجا کرد.

شیخ علیشاهی افزود: ۹۰۸ هکتار از راضی استان یزد به کشت زعفران اختصاص دارد، که از این مجموعه، ۶۶۲ هکتار بارور و ۲۴۶ هکتار آن نیز غیر بارور است.

او بیان کرد: میزان تولید در سال گذشته ۳/۲ تن زعفران بوده است، که شهرستان‌های بهاباد، ابرکوه، تفت به ترتیب با ۴۱۹، ۱۱۳ و ۱۰۹ هکتار بیشترین سطح زیر کشت محصول زعفران را به خود اختصاص داده اند.

شبخ علیشاهی ادامه داد: بیش از هزار و ۴۰۰ بهره بردار طلای سرخ در سامانه آماری استان ثبت شده است.

او گفت: کمترین میزان سطح زیر کشت زعفران مربوط به شهرستان‌های یزد و میبد است که ۱۲/۵ هکتار سطح زیر کشت هر کدام از این شهرستان‌ها است.

شیخ علیشاهی با اشاره به اینکه توسعه زعفران به خوبی در استان جریان دارد، افزود: تسهیلاتی را برای رونق کشت زعفران به کشاورزان پرداخت کرده ایم.

او بیان کرد: زمان کشت این گیاه شهریور است و با توجه به شرایط آب و هوایی کار برداشت محصول از نیمه دوم آبان در برخی مناطق استان آغاز می‌شود و تا اواخر آذر ادامه دارد.

انتهای پیام/ غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار