به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، بیان کرد: با بهرهبرداری از این طرحهای صنعتی برای حدود ۱۳هزار تن از افراد جویای کار در بخشهای تولیدی اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد و حجم فعالیتهای اقتصادی استان قم افزایش چشمگیری مییابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به این که تاکنون برای ایجاد طرحهای یاد شده در قم حدود ۵۱ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری انجام شدهاست، افزود: با این وجود برای تکمیل طرحهای نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در قم به ۴۰ هزار و ۷۷۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری جدید نیاز است.
سیجانی با بیان این که تکمیل طرحهای نیمهتمام تولیدی به خصوص آنهایی که پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد دارد در اولویت برنامههای اقتصادی استان است، ادامه داد: برای حمایت از سرمایهگذاران در این بخش، با مشارکت بانکهای استان به متقاضیان تسهیلات پرداخت میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم تاکید کرد: شاخصهای عملکرد صنعت استان طی هفتماه سپری شده از امسال به خصوص دربخش صدور جواز تاسیس که رغبت به سرمایهگذاری جدید را نشان میدهد، نشانگر حرکت رو به رشد اقتصاد استان در حوزه تولید است.
سیجانی گفت: درکنار حمایت از بهرهبرداران واحدهای تولیدی نیمهتمام استان برای راهاندازی هرچه سریعتر این واحدها، صدور مجوزهای قانونی لازم برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید و پیشرفته در شهرکهای صنعتی استان با رعایت نکات زیست محیطی و توجه به نیازهای بازار، در جریان است.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
انتهای پیام/ح