به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغر حجی مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: میانگین برداشت پیاز از هر هکتار ۵۰ تن است.
حجی افزود: آبیاری ۴۰ درصد از زمینهای کشت پیاز با استفاده از روشهای نوین آبیاری انجام میشود که باعث کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب و افزایش عملکرد شده است.
حجی افزود: توسعه تکنولوژی در برداشت پیاز باعث کاهش هزینهها میشود.
عزت الله عرب انصاری مسئول مرکز خدمات جهاد کشاورزی شاهرود نیز در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: برای اجرای سامانههای نوین آبیاری در اراضی کشاورزی ۳۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض اعطا میشود.
روستای مزج قطب تولید پیاز در استان سمنان است. روستای مزج ۷۰۰ نفر جمعیت دارد، اما در ۳ ماه فصل برداشت پیاز ۵۰۰ کارگر برای برداشت این محصول به جمعیت روستا اضافه میشود.
انتهای پیام/ح